Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Glupost!  (Posjeta: 2673 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Glupost!
« : 29 Kolovoz, 2008, 01:59:54 »
ovako...skupili se mi sa skuterima i doso je jedan momak iz austrije voza roxa i bezze ono svi pricali ,zafrakavali se i pita on mene imam li sarafciger ..reko imam eto ispod sjedista uzmi...a ja zakljuco volan i dao drugu kljuc a on otiso do djevojke nesto pa ce se vratit ..i govori ovaj iz austrije ne treba kljuc i sage se lik i odjednom se cuje klik i otvori se sjediste ....ja stao gledam reko boze sacuvaj :D .....eh o cemu se radi...o tome da su u gileri napravili veliku glupost ...sajla od sjedista bude pricvrscena vezicama oko prednje vilice...tacnije kad sjedis na motoru oko desnog onog dijela vilice...i samo je rukom ufatis ,iznad mreze one plasticne kod hladnjaka i povuces i sjediste se otvori....znam da to nebi trebo govorit i pokazivat ovdje ali hocu samo da napomenem da ne ostavljate neke vrijednije stvari ispod sjedista jer svako moze otvorit za 2-3 sek....i bilo bi pametno tu sajlu negdje drugo maknut...necim pricvrstit ili sta slicno,bilo je 8 gilera od ukupno 23 motora tu i na svakoj je na istom mjestu sajla pricvrscena i isto se moze otvorit...ako ste vec znali za ovo onda nista :) evo slika: http://img507.imageshack.us/img507/25/29082008299xr7.jpg
« Zadnja izmjena: 29 Kolovoz, 2008, 02:01:53 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Benjamin

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • --Toxic Stunt Team Member--
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb-Sesvete
  • Moj Skuter: Gilera Stalker Tuned
  • Moja Kaciga: Marushin,AGV
  • MojSetup: Top Performance Trophy
  • MojSpuh: Top Performance Nardo
Odg: Glupost!
« Odgovori #1 : 29 Kolovoz, 2008, 02:02:42 »
stara fora..ovo je jos i komplicirnao nasprem fore otvaranja na starom runneru...tam samo napnes sic i malo ga bubnes s zadnje strane i otvori se...jel iskoci ona polugica iz prihvata kukice...i poslje mozesn ormalno zatvoriti i niko nista ne kuzi...

Under construction...

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #2 : 29 Kolovoz, 2008, 10:10:36 »
Đavola ćeš to na mom MBK uraditi..on i nema sajlice za sic...hahaha  :toothy9:

Offline Benjamin

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • --Toxic Stunt Team Member--
  • Mjesto: Zagreb-Sesvete
  • Moj Skuter: Gilera Stalker Tuned
  • Moja Kaciga: Marushin,AGV
  • MojSetup: Top Performance Trophy
  • MojSpuh: Top Performance Nardo
« Odgovori #3 : 29 Kolovoz, 2008, 11:40:29 »
nema niti stasri runner niti moj stalker pa se da opet otvoriti...
Under construction...

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
« Odgovori #4 : 29 Kolovoz, 2008, 11:41:10 »
stara fora..ovo je jos i komplicirnao nasprem fore otvaranja na starom runneru...tam samo napnes sic i malo ga bubnes s zadnje strane i otvori se...jel iskoci ona polugica iz prihvata kukice...i poslje mozesn ormalno zatvoriti i niko nista ne kuzi...

ima još lakši način, samo rukom polugicu makneš ispod plastike i otvoriš ko gospodin  :laughing7:  tako sam ja Tommi  :toothy11:

Offline stipe

• Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 250
  • Moja Kaciga: Nolan N85
  • MojSpuh: 4road
« Odgovori #5 : 29 Kolovoz, 2008, 12:14:10 »
strava :D

morat cu popodne na svom probati...

Offline Tomma

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb!
  • Moj Skuter: Runner PureJet
  • Moja Kaciga: Mat
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #6 : 29 Kolovoz, 2008, 12:20:08 »

ima još lakši način, samo rukom polugicu makneš ispod plastike i otvoriš ko gospodin  :laughing7:  tako sam ja Tommi  :toothy11:
je tako si ti na mom...al kad je jandro bio,frajer ga je pipnuo iza malo bubnio i otvorio ga...ko međed je.... :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Offline STunrider

• forumski skejter
  • **
  • ...Riding is a special gift, without that gift ...
  • Mjesto: ?ur?evac
  • Moj Skuter: se na dva kotaca (Jetforce) xD (NA PRODAJU!!!)
  • MojSetup: nop...
« Odgovori #7 : 29 Kolovoz, 2008, 13:01:05 »
haha, ako neko tak uspie moj jet otvorit dam mu nek si uzme sta ej ispod i jos 100 kn
...Riding is a special gift, without that gift we would be nothing and nobody, so you must use in best way you can... Jet na prodaju!!!

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #8 : 29 Kolovoz, 2008, 13:27:33 »
haha, ako neko tak uspie moj jet otvorit dam mu nek si uzme sta ej ispod i jos 100 kn

da nosim svoj pajser ili mi ga ti posudis  :toothy9:

"nista na silu samo uzmi veci čekić"  - stare rijeci jos starijeg majstora

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #9 : 29 Kolovoz, 2008, 14:07:54 »
ma sve se da otvorit...ovaj lik iz austrije sto je ..zna svaki skut i otvorit i upalit...ni za jedan mu ne treba vise od minut.....jos ima i alat mali u koznoj torbici ...mene zanimalo da kupim ima profseionalni picklock....ali nece da proda ..kaze treba mu sve u kompletu...pa sam se malo poslije zapito..sta li taj lik radi po austriji i zasto ce mu taj sav alat ...a posto ga tek znam par dana...nebi bas ostavljo skut u njegovoj blizini :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #10 : 29 Kolovoz, 2008, 14:26:09 »
imas na jutjubu manual kako izradii lock picks ..uglavnom rade se od kvalitetnijih listova za rucnu pilu za zeljezo i sve sto ti je potrebno dremel i stolna brusilica za nozeve  :)

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #11 : 29 Kolovoz, 2008, 14:27:37 »
ma sve se da otvorit...ovaj lik iz austrije sto je ..zna svaki skut i otvorit i upalit...ni za jedan mu ne treba vise od minut.....jos ima i alat mali u koznoj torbici ...mene zanimalo da kupim ima profseionalni picklock....ali nece da proda ..kaze treba mu sve u kompletu...pa sam se malo poslije zapito..sta li taj lik radi po austriji i zasto ce mu taj sav alat ...a posto ga tek znam par dana...nebi bas ostavljo skut u njegovoj blizini :D
haha....i to sto kazes . :toothy10: :toothy10:

Offline STunrider

• forumski skejter
  • **
  • ...Riding is a special gift, without that gift ...
  • Mjesto: ?ur?evac
  • Moj Skuter: se na dva kotaca (Jetforce) xD (NA PRODAJU!!!)
  • MojSetup: nop...
« Odgovori #12 : 29 Kolovoz, 2008, 15:48:15 »

da nosim svoj pajser ili mi ga ti posudis  :toothy9:

"nista na silu samo uzmi veci čekić"  - stare rijeci jos starijeg majstora
hm..silomda , al ovako potezanjem sajle i td... nema sanse, ima alarmxD
...Riding is a special gift, without that gift we would be nothing and nobody, so you must use in best way you can... Jet na prodaju!!!

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #13 : 29 Kolovoz, 2008, 15:52:44 »
bas gledam..sajla i kod mene svezana sa onom plasticnom vezicom za ramu..koja glupost..jbt..al eto nema ovdje puno runnera...neznaju oni te fore..

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #14 : 29 Kolovoz, 2008, 17:22:11 »
Tako je to kad ima runnera na svakom cosku  :laughing7:

Offline Tomma

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 29 Kolovoz, 2008, 19:16:07 »
Ma moj je frend proslo ljeto maznio gro skutera..sa otkljucanim volanom mu treba pol minute,sa zakljucanim minutu..... :laughing6: :laughing6:

Offline majic_sk

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: sr 50
« Odgovori #16 : 29 Kolovoz, 2008, 20:13:40 »
Tako je to kad ima runnera na svakom cosku  :laughing7:
:icon_biggrin: :icon_biggrin:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #17 : 29 Kolovoz, 2008, 21:25:57 »
Ma moj je frend proslo ljeto maznio gro skutera..sa otkljucanim volanom mu treba pol minute,sa zakljucanim minutu..... :laughing6: :laughing6:

tvoj frend je ŠUPČČINA  :icon_thumright:

Offline Tomma

• maxi forumaš
« Odgovori #18 : 29 Kolovoz, 2008, 23:55:43 »
Jebiga i ja kazem da je...

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #19 : 30 Kolovoz, 2008, 01:10:30 »
Ma moj je meni se čini i pomoću pajsera i čekića nemoguće otvoriti..neki dan zaprljala mi se bravica i ključ neće ni naopako..nije bilo kakvih god načina da nisam probao a nisam mogao da potrgam...i na kraju odem kupim WD sprej protiv prljavštine i hrđe i nakon par minuta ključ i brava ko rođeni zajedno.. :laughing11: