ovako...skupili se mi sa skuterima i doso je jedan momak iz austrije voza roxa i bezze ono svi pricali ,zafrakavali se i pita on mene imam li sarafciger ..reko imam eto ispod sjedista uzmi...a ja zakljuco volan i dao drugu kljuc a on otiso do djevojke nesto pa ce se vratit ..i govori ovaj iz austrije ne treba kljuc i sage se lik i odjednom se cuje klik i otvori se sjediste ....ja stao gledam reko boze sacuvaj
.....eh o cemu se radi...o tome da su u gileri napravili veliku glupost ...sajla od sjedista bude pricvrscena vezicama oko prednje vilice...tacnije kad sjedis na motoru oko desnog onog dijela vilice...i samo je rukom ufatis ,iznad mreze one plasticne kod hladnjaka i povuces i sjediste se otvori....znam da to nebi trebo govorit i pokazivat ovdje ali hocu samo da napomenem da ne ostavljate neke vrijednije stvari ispod sjedista jer svako moze otvorit za 2-3 sek....i bilo bi pametno tu sajlu negdje drugo maknut...necim pricvrstit ili sta slicno,bilo je 8 gilera od ukupno 23 motora tu i na svakoj je na istom mjestu sajla pricvrscena i isto se moze otvorit...ako ste vec znali za ovo onda nista
evo slika:
http://img507.imageshack.us/img507/25/29082008299xr7.jpg