Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Samo za oženjene kompjuteraše  (Posjeta: 2416 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline rogi

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Medulin
  • Moj Skuter: Kymco
Samo za oženjene kompjuteraše
« : 07 Prosinac, 2006, 16:33:12 »
Pismo muzu kompjuterasu
Dragi muzu,
Saljem ti ovo pismo u laznoj koverti od neke kompjuterske kompanije, da bih bila sigurna da ces ga procitati. Molim te oprosti mi za ovu prijevaru, ali mislila sam da bi trebao znati sto se desava u kuci u zadnje dvije godine otkako si kupio taj kompjuter. Djeca su dobro. Marku je 7 i nacrtao je portret cijele obitelji. Tako bi bio ponosan na njega da samo vidis kako je tebe nacrtao. Stolica i vrh tvoje glave odostraga izgledaju vrlo realisticno. Maja je napunila 3 ovog rujna. Jos uvijek je presretna sto si proveo s nama njezin rodjendan. Kaze da joj je to bio najbolji dan, iako je padala kisa i nije bilo struje. Ja sam takodjer dobro. Ofarbala sam se u plavo prosle godine. Moj sef se brine o mojoj karijeri i postao je jako dobar obiteljski prijatelj. Kad sam primijetila da ti ne smeta da usisavam oko tvoje stolice vidjela sam da je odrzavanje kuce postalo mnogo lakse. Kuca dobro izgleda. Nisam sigurna da si primijetio da sam ofarbala zidove proslo proljece. E, dragi moj, moram se ici pakirati. Moj sef nas vodi na skijanje. Zaposlila sam cistacicu da se brine o tebi i o kuci dok nas nema. Dolit ce ti kavu, donijet ce ti jelo za stol, bas onako kako ti volis. Nadam se da cete ti i tvoj kompjuter provesti lijepo vrijeme zajedno dok nas nema.
Marko, Maja i ja cesto mislimo na tebe.
Pokusaj nas se sjetiti dok restartas kompjuter.

S ljubavlju, tvoja žena.
NERA-MEDULIN

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
Odg: Samo za oženjene kompjuteraše
« Odgovori #1 : 07 Prosinac, 2006, 17:51:40 »
Eto, baš zato ja više neman kompjuter (u pravom smislu riječi) doma...  :laughing7:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #2 : 07 Prosinac, 2006, 17:53:54 »
:rofll:
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline amd freak

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: Gilera Runner
« Odgovori #3 : 07 Prosinac, 2006, 18:57:59 »
Zato sam ja prodo sve dijelove i zamjenio slabim...da nemogu niš igrat..i mogu reč da sam se preporodio...umjesto da ovo pišem idem ja rađe u jednu šetnjicu....

Uživajte u životu!!!

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #4 : 07 Prosinac, 2006, 19:17:00 »
 :laughing1:  :laughing11:  :klanjamose: :sign020:
Who's looking for punishment ??

Offline homer_simpson

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Donji Ladu?
  • Moj Skuter: Apriliu MX125
« Odgovori #5 : 07 Prosinac, 2006, 20:41:42 »
 :brave: :computer: :wav: :sign020:
Lopovi,ne kradite!
Država ne voli konkurenciju.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #6 : 07 Prosinac, 2006, 23:16:48 »
ova ti je dobra i drži se samo tako
Piaggio X9 250  Black Box

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
  • Mjesto: Zagreb, Centar
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
« Odgovori #7 : 08 Prosinac, 2006, 02:06:53 »
ono pismo je tako lijepo i toplo...
počinjem čeznuti da se i meni moja žena tako javi...
baš me zanima kaj ima novog doma zadnjih desetak godina, ali prasica ni slova! :angry9:
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr
 ADVANCED TEHNOLOGY DESIGNED TO PROTECT

Offline Punisher

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 08 Prosinac, 2006, 08:16:41 »
Ja još na (ne)sreću reagiram na vanjske podražaje dok sam za kompjuterom...  :laughing7:
...ali svejedno ne znam što se događa 'out there'  :rofll:

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
  • Mjesto: Zagreb, Centar
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
« Odgovori #9 : 08 Prosinac, 2006, 12:26:38 »
dobro Te razumijem... znači, tebi isto nitko ne piše...  :glasses9:
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr
 ADVANCED TEHNOLOGY DESIGNED TO PROTECT

Offline rogi

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #10 : 08 Prosinac, 2006, 15:29:21 »
Nastavak za informatički osvještene oženjene muškarce : :toothy12:

Tata, reci mi, kako sam se rodio?
• Dobro sine, znao sam da ćeš me jednog dana to pitati. Evo ovako. Tata i mama su napravili jedan copy/paste na jednom chatu na MSN. Tata je onda dao mami sastanak preko email-a u WC-u u jednom cybercafeu. Onda je mama napravila nekoliko download-a s tatinim memory stick-om. Kad je tata bio spreman za upload, primetili smo da nismo stavili firewall. Kako je bilo kasno da se koristi undo, a ni delete više nije pomagao, 9 meseci kasnije nam je stigao zajebani virus.. :toothy12: :toothy12: :toothy12:
NERA-MEDULIN

Offline Punisher

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 09 Prosinac, 2006, 09:34:34 »
dobro Te razumijem... znači, tebi isto nitko ne piše...  :glasses9:
Da...  :sad1: ... šmrc...  :crybaby2: :sad2:

Offline rogi

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #12 : 11 Prosinac, 2006, 15:40:35 »
Mail to : Moja žena na odmoru

Sve je u redu, draga!

Puno hvala na tvom lijepom mailu. Ne trebaš se brinuti za mene. Sve je u redu. Kuham sam, i svakim se danom sve više čudim kako to dobro
funkcionira. U međuvremenu mogu to i pojesti bez da idem u bolnicu na ispumpavanje želuca.

Jučer sam pekao krumpir. Mora li se krumpir čistiti? Dok se to peklo, otišao sam kupiti kruh. Kada sam se vratio, email u tavi se skroz otopio.
Nisam mogao vjerovati da tako malo može izdržati. Dim u kuhinji se razišao u međuvremenu, no mačka je crna kao gavran i kašlje. Od tada panično bježi čim uključim kuhalo ili počnem lupati sa tavama. Kako, kao što znaš, moram najmanje jednom dnevno pojesti nešto toplo, mačka se više ne pojavljuje.

Reci, koliko se dugo kuhaju jaja? Kuhao sam ih dva sata no nikako da postanu mekana. Daj mi napiši molim te, može li se zagoreno mlijeko još za nešto upotrijebiti. Da li da ga stavim sa strane dok se ti ne vratiš?

Imao sam lagani problem sa gulašom kada sam htio ugrijati konzervu.
Nažalost je eksplodirala u mikrovalnoj. Vratašca od mikrovalne su izletjela
kroz prozor i uništila nas lijepi staklenik ... i prozor isto.
Kako je prozor bio zatvoren (moram ga držati zatvorenim kada kuham jer inače uvijek
dođu vatrogasci), izletio je skupa sa doprozornikom.Udarni val je bio strašan.

Konzerva je nasuprot vratašcima izletjela kao raketa prema gore, probila strop i pogodila kćerku gospodina Bauera, u sobi iznad kuhinje, točno između nogu, no nije joj se ništa desilo.

Da li ti se već desilo da ti se prljavo suđe upljesnivilo? Kako li je to samo moguće u tako kratko vrijeme? Ti nisi niti puna 4 tjedna u Češkoj. Iza sudopera štošta živi, mogao bi čovjek 'SVEMIR' snimiti. Otkuda dolaze samo
svi ti gmazovi? Da li si ih možda ti tamo ostavila? Uglavnom, napokon sam se sabrao i išao oprati suđe.

Draga, nemoj se molim te ljutiti i vikati, ali onaj dobar porculan od tvoje bake je polomljen. Izgledao je tako čvrsto da mi nije bilo ni na kraj
pameti da neće izdržati. Možda su 1000 okretaja perilice za rublje ipak malo previše.

Usput rečeno, i ona je isto pokvarena. Prilikom centrifugiranja je veliki nož za rezanje mesa malo oštetio bubanj ... i sada se nalazi u zidu... nož,
ne bubanj. Bubanj je probio 30 cm zida od cigle i sada leži bez veze negdje vani.

Dok sam jeo, zaprljao sam nažalost tepih u dnevnoj sobi i to sokom od rajčice. Ti si mi uvijek govorila da se sok od paradajza ne da ničim izvući. Tu se nažalost varaš draga moja, fleka je odlično izasla, dlake od tepiha nažalost isto. Možda ipak nisam treba uzeti nitrorazređivač.

Frižider sam morao otopiti. Ti si uvijek tako nespretna, led se da odlično odstraniti sa zidarskim čekićem. No, čudno, sada više ne hladi nego grije.
U svakom slučaju, meso je dobro pečeno, a jogurt, šampanjac i mineralna su
eksplodirali.

Draga moja. U četvrtak sam zaboravio zaključati kuću. Mora da je netko bio ovdje jer nedostaju neki vrijedni predmeti, no, novac sam ne čini čovjeka sretnim, kako ti to uvijek kažeš. Ormar je isto prazan, ali, sigurno nije bilo puno u njemu jer ti uvijek kažeš da nemaš sto za obući.

Kada sam jučer navečer htio nahraniti zeca, prevrnula mi se svijeća. Zec je sad bez dlake. Izgleda prilično smiješno.

Ovim bio htio završiti za danas. Sutra malo više. Nadam se da uživaš u miru bez mene i da se dobro odmaraš.

Tvoj mužić :toothy3:
NERA-MEDULIN

Offline rogi

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #13 : 12 Prosinac, 2006, 13:58:04 »
obavezno pročitati post iznad zbog nadolazećih praznika
NERA-MEDULIN

Offline Punisher

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 12 Prosinac, 2006, 17:18:01 »
Joj rogi koju ti maštu imaš svaka čast... LOL na kvadrat  :notworthy: