napokon nakon dugo vremena sam sinoc malo od zajebancije skido cilindar i klip da vidim kakvi su.. zdrapani ko i prije.. đaba sam meto novee karike kad su od zdrapanog cilindra dobile riseve, a klip je pocrnio samo na tom dijelu di karika ne dihta, al aj kolko je to puta cvikalo ja sam steran da opce ikako vozi.. pocmirglo sam i klip i cilindar i ocistio svu garez....digo sam iglu na predzadnji zub odozdo i maknuo onu cijev koju sam bio naguro u lulicu airboxa.. provjerio usis, sve je super, namazo za svaki slucaj prirubnicu sa diht masom jer mi nekak sfusareno izgleda..
tokom skidanja karba skinuo sam i sve moguce svece sa neba i to nekoliko puta i prokleo dan kad sam kupio to talijansko g#vn%.. pa 2 jebena sata mi je trebalo da iscupam karb van jer mi se nije dalo skidat plastike i kadu jer prije toga bi moro nosac kofera skidat bla bla, previse posla.. j#bo sam majku i baku i prabaku i cijelu porodicu projektantu koji je smislio takav usrani skuter kojem nemres doc do masine da ne raskopas prije toga 80% skutera. kinez je po tom pitanju 100 godina ispred