kaj onda ne voziš batinu?? jeftiniji je, po tebi podjednako dobar... ne vidim u čem je problem, prodaj sp-a i po batinu
primjera radi--->japan vs njemačka
pred god dana blizu mene su se frontalno sudarili passat i accord,slično je godište (2005-2006)...
ugl. brzina je bila cca 80, i honda je imala natučen samo prednji kraj, dok je passat bil totalka, od napred za ne prepoznat...
e sad, ono zanimljivo, lik u hondi je skoro poginul, a ovi iz passata (mislim da su dvoje bili) izašli su s par manjih ozljeda...
da ne pričam o novim mazdama kaj prohrđave za 2-3 god i td i td.
tehnologija je ono ispod lima, a ne ono kaj se vidi na limu
Vau jesi prirodno tako ''pametan'' ili treniras ?
Znaci, kvalitetu auta i cijele japanske autoindustrije si ti zakljucia po jednome sudaru sta si vidia ili cua. Jako inteligentan pozet i izjava.
To za spa i batinu, neznan bi li se smija il plaka. Ugl kad mi nades Neku batinu koja ide ko 180 2T uziman isti sekund.
Ako cemo o tehnologiji ispod lima, budi siguran da su tu japnci nekoliko svjetlosnih godina ispred svaba.
Vtec - pretpostavljam da znas sve.
PRVI dizel sta ga je honda ikad napravila, iste godine proglasen motorom godine.
S2000(F20C) i EP3 ?
Honda se jos bavi izradom motora, brodskih unutranjih motora, vanbrodskih, agregata, pumpi, kosilica, skutera. Nabroji mi svabine proizvode.
Mazdin wankel, a di je jos Toyota, njezina kvaliteta, vvti.
Mitsubishi.. mivec.. ?
Pohvali se propalom njemackim pokusajem kopiranja vteca( veliki VANOS).
Evo ti i link..
http://www.autoexpress.co.uk/car-news/consumer-news/62383/german-cars-among-worst-engine-failuresNije mi poanta vrijedat, niti ovo prican jer su japanci bogovi industrije il necega, sve ima svoje prednosti i mane.
Kad budes vozia dugo đapanca onda mozes rec da je alfa wv il nesto bolje od njega i da nema dusu!
Inace takvo razmisljanje, voli svoje, mrzi tude je stvarno....