Bok
Imam par pitanja,pošto sam friški vlasnik skutera a i ne kužim se baš previše u to sve skupa:
Radi se o NRG POWER starom 2 mjeseca,napokon sam dočekao tih 1000 km i jučer sam dao skinut blokadu u servisu,uspio sam doć do 84 km/h ( tak je bar na satu pisalo )
kaj se brzine tiće mislim da je ok jer sam čitao da tak postižu i drugi,a i imam 110 kg pa mislim da i to ima veze,do sad mi je potrošnja bila oko 4-4,5 litara,a vidjet ću sad,čitao sam da može bit i manje nakon skidanja blokade.
Rekli su mi u servisu da je skinuta blokada na auspuhu,prsten na variomatu,i da su mi stavili druge dizne na karburatoru,jel to ok?
Zanima kolko se dugo mogu vozit full gas i dal to šteti,i kak bi se trebal vozit ak idem na duže relacije npr. 100-tinjak km,ono jel ok nekih 70,i jel trebam radit pauze na duže relacije?
Na prednjem amortizeru sam vidio da ima crne masti,pa me zanima jel to normalno,jer sam isto čitao da je nekom tipu na NRG-u riknuo amortizer vec nakon 1000km,a spominjao je da curi neko ulje,inaće dobro amortizira?
Možda su pitanja glupa,al velim ne kužim se pa pitam dok ne naučim i ja malo.
Pozz