Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Neznam je li tko napisao koji je idealan motor za nakon skutera ali ja bih preporucio jedan prejeben motor, ima ove karakteristike:visina 175 cmtezina 56 kggodina 25velicina grudnjaka 5!oblik guze srcolikarezervoar uvijek navlazen
Citat: Mr J - 21 Studeni, 2006, 22:04:14Neznam je li tko napisao koji je idealan motor za nakon skutera ali ja bih preporucio jedan prejeben motor, ima ove karakteristike:visina 175 cmtezina 56 kggodina 25velicina grudnjaka 5!oblik guze srcolikarezervoar uvijek navlazen a kako se pali?
Citat: 180power - 22 Studeni, 2006, 11:24:15Citat: Mr J - 21 Studeni, 2006, 22:04:14Neznam je li tko napisao koji je idealan motor za nakon skutera ali ja bih preporucio jedan prejeben motor, ima ove karakteristike:visina 175 cmtezina 56 kggodina 25velicina grudnjaka 5!oblik guze srcolikarezervoar uvijek navlazen a kako se pali? Na kurblu!!!
Radis s njim sto god hoces, cak moze i on tebe jahati... Najbolji je tudji, ne isplati se imati svoj!
Citat: Mr J - 22 Studeni, 2006, 11:34:34Radis s njim sto god hoces, cak moze i on tebe jahati... Najbolji je tudji, ne isplati se imati svoj! opa al da nije baš seoski bicikl svaka ti dala osim moje
ovo je već za rubriku stunt. joojjjj kad ju digneš na zadnji, koji su to gušti!
kako istovremeno ubacuješ u prvu i u drugu???
moj prijedlog je kawa er-5