Je, lipo ti File govori, bar 500 kubika... Tako'š bar nešto naučit o jačin motorima... A koristi kočnicu u glavi... Ona će ti uvik tribat...
Ako ti nije Kawa ER5 napeta, iako je moš dobit sa sicon visine 750mm, tu ti je i Suza GS 500...
Znan, nisu choperi, ni ne liče na custom, ali kako ti je to samo jedna stepenica, strpi se par godina... Svi kažu da su te mašine begginer-friendly...
Za njih uzmeš generičke tube nosače i bisage te generički vjetrobran, šta ih posli moš pribacit na neki malo jači choper, najbolje od GIVI-ja...
I ja se sve više mislin, upoznat bikersku ekipu, nać nekog poštenog i dobrog meštra, i kupit 500-ticu polovnu, pa prodat nakon par godina...
Pa ako ta šema bude funkcionirala, možda bi se moglo nać posli i neki choper ili custom od priko 1000 kubika, sa remenim prenoson, polovni, očuvan, za kojeg bi ima poštenog i dobrog servisera, pribacija vjetrobran i bisage, i vozija do daljnjega...
To šta si vozija par godina nešto od 500 kubika šta mu je cruising brzina 130-140 na sat će ti dat sigurnost posli za uzet neku zvir od priko 1000 kubika... Nemoraš je ludo vozit, al ćeš bar znat da znaš otprilike kako...
Mene puca i ovako nešto novo, jednog dana nakon ER5, ako ne uboden neki polovni choper...
Niskoturažna mašina, nema previše konja, ali je ipak 'muscle bike' i nije preskupa...