Uf, volio bih, i to s vecnim kolima. Samo problem je sto sam zapostavio kola, pa treba prednji trap sanirati glede selena, kugli, krajnika, a i jedna spona opako klapa vec dosta dugo. A i puklo mi je jedno crijevo prema IC-u pa malo sisti, odnosno vise cadi jer je bogata smesa i ima manje kilovata.. Hoce puknut kad se trkam s prikolicom i presretacima jer treba dosta boosta za V6... Drugi problem je sto sam vratio serijski ovjes, odnosno iz treceg pokusaja sam ubo najvise opruge koje sam nasao. I jos da mi je 195/45-15 gume stavit jao mrale. Istrko sam se po sitiju godinama, Pezo 308 je zavrsio zabijen na otok kad je pokusao obici me, ostali su prolazili pomahitalo revoltirano kroz crveno nakon sto bih stao, ili ih je murja haltala s radarom posto su se zanesli, ili je presretac skocio za njima. Nekako mi je dosta svega i sad se vozim u 6. na 75kmh/1200rpm opusteno i jos ukljicim mod smanjene snage, i onda se smijem predrkanim debilima sto potrose 3x vise goriva na narednim semaforima, a ponekad stanem doslovno iza njih.
Joj da, naprijed su mi sada kineske kocione plocice, a prije je isao samo ATE, diskovi imaju zuba za 2 Oskara i pregriju se puno brze... Jbg zapostavila se kola maksimalno, al dura to vec koju godinu tako jer se voze kao 1.6d.