nije stvar u piću moš ti pit pa normalno vozit,meni prijatelji i kad voze pije opiju se ko krave al kad sidnu za volan to je druga stvar vec,normalnije voze nego kad su trizni,i bitno je doc kući od točke A do točke B i znaš da si pijan i pustiš mjuzu i lagano doma..eo i sinoć isti kura* ubili se k krave i u aute i lagano doma...koliko sam ja puta na skuteru iša kući pijan ko letva i doša bi doma normalno bez balanja iz trake u traku i takvih stvari ,čak bi neki ljudi prije sili iza mene pijanoga nego nekoga "normalnijeg" i rekli mi da im je draže kad ih ja vozim,a nevirujem baš da niko od vas nije pija i vozija baren 100 puta u životu da ga sad ovako napadate,jbg čovik je kriv 100% al netriba mu ovolika prodika jer nekužim zašto uopće,ispada koda svi vi imate vozačke na kojima su korice od 24 karatnog zlata i unutra piše "Njega si za kura* zaustavija ovaj šofer ti je šofer za 5",pa jbt svi vi i popijete,i proletite pun gas nekud,i nevežete se,itd,a ispada da ste svetci...da se ovo vašem prijatelju desilo bija bi komentar "a brate jbg stas sad,a vidit cemo sta cemo" a nebi sigurno ovako ga još ubili u pojam..pogotovo mi sta vozimo skutere i motore pa sigurno jedanput dnevno počiniš prekršaj,2mario2 će izvuć pouku ako bog da a ako ne nek onda uzme dizela pa nek uštedi dok ga ne zabije opet...neželim ispast nit svetac nit pametnjakovic,samo moje mišljenje...