Zagreba san viziron kacige za zid kad san sia na skuter i pogleda desno. #majstor
Kaciga je NENKI JET 657. Ima li nacina za uklonit/umanjit friž sa vizira? Nije na nezgodnom mjestu ali me nervira.
Prvo,treba imat iskustva s tim stvarima jer u protivnom ćeš napravit takvo sranje da ćeš na kraju bacit vizir u smeće,drugo,dok samo kupiš poštenu pastu ona košta valjda ko novi vizir za tu kacigu,bolje ne diraj
Zapravo, kad sam na djiru, ako je vizir pun insekata, a ja stanem u nekoj birtiji ili na benziskoj, uzmeme 2 papira - jedan mokar, drugi suh. Mokrim uklonim insekte, a suhim bez puno stiskanja posusim vizir - to mi je jos najdraze rjesenje jer je vizir poslije toga savrseno cist
Ja ne volim nikakav papir za brisanje na viziru,zna napravit swirlove,ponekad i jako gadne ko da si ga šmirglao,osobno si nisam nikad tak zasrao vizir al sam vidio druge koji jesu
Mada nikad na điru nisam imao potrebu čistit vizir,ni na onima od 300-400-500km,uvijek bi čekao da dođem doma pa ide cijeli pod pipu
Btw jel ti je manje kovitlanje zraka i manja buka kad staviš chin curtain,kad pogledaš bez njega je tu solidna rupa/propuh,ja ga u ovih 11-12 godina nisam imao ni na jednoj kacigi,na ovu ga još nisam montirao