Ok, to štima. Al recimo plus mi je ovaj crni vizir što mogu spustit, a to nemam pojma koje sve kacige imaju il nemaju. Čak sam razmišljao o nekoj jet kacigi pošto se radi o skuteru, nije da ću ić neznam koliko a preko ljeta nebi kuhao ispod kacige.
Nemoj me krivo shvatit al dosta puta sam čuo ovo od ljudi i dan danas mi nije jasna ta izjava,ne radi se tu o skuteru ili jel to tomos ili R1,radi se o tvojoj glavi i to je jedino bitno,bit će da imam drugačiji pogled na to(pogotovo naspram onih koji nikad nisu zaplivali) jer sam padao par puta,imao sam i priliku strugat facom(kacigom) po asfaltu i ne želim ni razmišljat na kaj bi ja ili bilo ko ličio nakon toga s jet kacigom na glavi,dovoljno da se sjetim tog zvuka struganja i muka mi je
Kaj se tiče integriranog tamnog vizira(naočala) to danas imaju skoro sve kacige,nemaju jedino jeftileni ispod 700kn i racing klasa,a za 1500k možeš nać stvarno pristojnu kacigu,kaj se tiče popusta tu bude više sranja i xxl brojeva nego nečeg korisnog,ja sam naletio u pravom trenutku pa sam platio hjc fg-st 1600kn umjesto 2000kn koliko inače košta
Za početak si pogledaj malo stranice, novema nova, moto bencony, viktor moto, šepić commerce, bim bike...
Btw nemreš na arei imat jeticu izgledat ćeš ko čudak,a i s nje sam flisnuo 2X