ajmo sada redom
U koju boju??
... moze i na PM!!!!
koliko plaćaš za tu informaciju
joka ništa ne brini, sve je pod kontrolom
bome mi se ni ne prati tema vise od ovolkog spama.izmedju svakog apdejta je po 10 stran spamma.steta
eeee moj štef... nije ni čudno, kad tema stoji još od 2008 godine
...ja sam stekao dojam da ti uopce ne zelis zavrsit taj skuter....vec je bio obojan odlicno i sad ga opet bojas,,,WTF...vec me sekiras bokte....
...daj se trgni bokte,u cem je fora s tim projektom da to mora toliko trajat,novci nisu sigurno....
ma kamba bio je ono ok-e ofarban, ali kako je farban na vani i kako sam 100x skidao maske radi kojekakvih prerada itd itd, kako sam felge isto skidao X-puta radi pripasavanja na piaggio blokove tj. osovinu sve se to izgrebalo na dosta mjesta... ono malo negdje zagrebeš, pa ti slučajno spadne nešto na masku, pa kad skidaš felgu udariš u čeljust pa skine boju itd itd... i onda mi je to sve bilo katastrofa...
sada sam odlučio sve raditi kako treba, polako i uredno... a novci su mogu ti reći cijelo vrijeme bili problem, jer non-stop nešto treba... eto primjer, sad za bojanje, otišlo mi je preko 100kn samo za brusne papire, + nitro + boja, polyester kit, kit, itd itd... i kad uzmeš u obzir da to radim već 2x cijena se penje na duplo, tako da će me dva bojanja izaći oko 500e što je ono
ali evo, sve se napokon bliži kraju, maske bi ne ovaj sad tjedan već tamo idući trebale biti gotove i onda lagano sklapanje i priprema za tehnički...
to i mene čudi,ja već skoro godinu dana se ne vozim jer moram sredit plastike i ljen sam,makar skuter vozi...
ali anto imaš dvije mašine polakiran set plastika vilice volan sve upasovano sređeno,šta je problem?
kao što sam brate kambi rekao, imao sam 1000 problema dok sam to sve radio, znaš i sam, policija, prevare, hac,.............
mašinu jednu imam, to je serijska, a ova HE nju ću tek slagati kad dođu blokovi sa farbanja
želim da sada bude sve tip-top zato i radim tako praktički iz početka... ali evo, nadam se da do kraja mjeseca će sve biti gotovo
mozda se on vec dugo voza al nece da prizna
ne vozam druže, nisam se vozio više od mjesec dana
nesto kao ja.. treba promijeniti namotaje i srediti plastike, ali lijen u pm , samo ja vozim svoga svaki dan
ante ima shitfajta koji ne ide nikako.....
ma ja nisam lijen, samo eto... jednostavno kad ne ovisiš samo o sebi, već moraš ulovit frenda da ti baci špric-kit, pa onda ja sam ručno moram 3-4 dana to sve pripremati za farbanje, pa ti tu ulete 2 prevruća dana da nemožeš biti vani... pa onda nađeš majstora za farbanje pa onda nađeš majstora za farbanje koji ima puno posla pa ne stigne to odmah ofarbati itd itd...
a šta da ti kažem, zadnjih par dana sam radio po 12 pa čak nekad i po 15 sati dnevno
štef i ti ćete znati o čemu pričam, jer kad kreneš od više skutara pravit jedno, pa prerađivat, pa kad vidiš da ništa ne ide plug&play onda shvatiš zašto nekad na jednom običnom dijelu ostaneš par dana, tak da sve ti je jasno...
...ma ne ono taman kad mi sirotinja pomislimo kako če skuter bit gotov i na cesti se propinjat ko mustang,on prešmirgla obojene plastike i boja ih nanovo....LOL bokte..propustit češ ti još ko zna koliko motorijada...
brajo ovaj mjesec bude sve gotovo, radim maximalno...