I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.
kompletna bb maska cca 45 kg a ova ako ima 30 karas ti mene
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
nemoj me jeb da ima 45kg? kontao sam da ima oko 40 inače mislim da sam vago ovu od pia i da je imala oko 25kg bez auspuha, sad ne znam točno šta je sve bilo na njoj... budem jednom izmjerio...
I zato se cudim ja zasto moj VXR ima 135 kg u knjizici Brate kosacica ti je od skale 1 do 10----->11Stvarno je lijepo izmislena i napravljena sta rec drugo
Ja rado bi doso da napravim mali fotosesn Imam familiju ja u Srbiji u jedno naselje blizu grad Sabac pa vidim da je Zupanja daleko 100 km ali sve je to autoput Sta znas mozda naiđem
znaš kebu iz šabca?
ti to ozbiljno... jbt, samo sto je ne bacam, nezz mislio da je 5 kg teza od 50 ccm nije seriski spuh, nema alanser, bendix, manji airbox, nema uljnu i to, i jos malu masu sitnica nema tezi koji kg od 70 ccm
hvala puno moja forumska braćo bit će HE za proljeće a možda čak i preko zime ga sklopim
i na kraju jedna umjetnička za wallpaper ili ti pozadinu
Frende a vald' budes i na koji Osijecki meet dosao sa tom usminkanom zvijeri da se upoznamo druzimo popijemo i tako ne
A sta ja znam i nije nesta!!! Boja plastika odavdje dobro i izgleda,a boja felgi je uzivo perverzija. I evo da ti javim stavio sam tvoj wallpaper na svoj deskop i odusevljen sam nemogu skinuti pogled sa njega!!!