evo dojmova
prvi dan je prošao čist ok-e rekao bih bolje od očekivanog,.. predavao sam 5a i 5c tehničku kulturu i moram priznati da su bili odlični, nije bilo nikakvih problema...
sutra je dan "D"... tj. sutra idem na taj famozni 8c koji je navodno proglašen za najgori razred, pa sad eto, vidjet ćemo... mislim da je najbitnije se na početku postaviti i utvrditi neka pravila i strogo se toga držati, tak da mogu samo Boga moliti da sve prođe uredu
Ministarstvo ti po programu daje da biraš basic ili logo
mislim da je bolje onda basic?
i to vecinom ostane na qbasicu, rijetko se na logo ide...
a taj qbasic je ono ajmo reci program star 40 i kusur godina koji je osnova osnova, mislim da je to jos iz doba UNIXA
sve jasno, samo što taj program nisam koristio godinama, tak da ono, više ništa i ne znam u njemu, morat ću se dobrano podsjetiti...
ako neko ima neki dobar link vezan za basic nek slobodno stavi ovdje ili pošalje u inbox...
što se kosačice tiče... tu čekam da stigne sat za temperaturu koji sam ponovno naručio, a do tada pauza ili ako dobijem kojim slučajem posao za stalno onda će biti još što-šta... tak da eto, sve ovisi o poslu, jer ako nemaš para nema ni NIVOA