Pozdrav,
došli su mi dijelovi. Auspuh sam zamijenio, skinuo sam blokadu, onu koja se nalazi na ulazu u cijev (lijevak) i ne znam da li ima još koja. Jel samo jedna na ZX-Ru ili ima još koja? Promijenio sam i red sponge. Federe kvačila još nisam stigao promijeniti. Vrti mi negdje na 10 100 okretaja u ubrzanju na ful gas tako da ću morat staviti malo teže rolice. To sve planiram danas.
Skuter već sada ide bolje, s tim da mu treba malo duže da prebaci brzinu. Krajnja je bolja, nadam se da će biti još bolja kada stavim teže rolice.
Što se karburatora tiče, skinuo sam ga i očistio. Iako sam mislio da mi je sve serijski, očito mi je netko mijenjao diznu jer je gore bila 64. Ja sam sad stavio 62. Promijenio sam i prirubnicu.
Nakon što sam sve stavio sada mi skuter kao da malo trokira na ful gas. Na karburatoru sam sve ostavio kako je i bilo, ništa nisam mijenjao. Kao da vuče zrak ili je možda dizna se uspjela začepit ako nisam dobro očistio. Ili mislite da bi moglo biti nešto drugo?? Sad mi pada na pamet da nisam na isto vratio diznu za mješavinu zrak-gorivo. Jel može biti do toga? Pomagajte.