I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Odlično je ispalo, super sad izgleda
Neboj se....mene je ekipa jebal* da je moja boja bila crvena a ona je narancasta,a to me je zivciralo veoma
najbitnije je da si ti zadovoljan, a za ostale više manje
fin sr ti je ispo sto se tice spuha,nesto bi ti predlozio..kolega ima sf2 i isto takav spuh,mi smo mu spuh bacili u carbon i tu s6 plocicu izrezali,znaci ona je ostala cista a ostalo u carbonu,ako hoces mogu ti nac sliku pa da vidis kak je ispalo pa ako imam poslat cu ti carbon? svejedno mi stoji nis nemam ljepit
Neki dan sam sjeo i razmisljao kako da rijesim problem sa s6 replicom..
Uf kaj si ga raširil kaj si zaspal s bijaksom u ruci?
Citat: Aprilia sr70 - 08 Srpanj, 2013, 09:22:37Neki dan sam sjeo i razmisljao kako da rijesim problem sa s6 replicom..Jesi proširio rupe na perforiranoj cijevi?Po slici vidim da nije dirano,ja sam jučer sebi na ZX topu proširio na fi4 i razlika je stvarno čujna,nema više deračine,još je stavljena jedna žica za suđe i nova kamena vuna,na leru ga skoro pa ne čuješ da radi,ko god ima drečavi spuh treba to napravit.Meni vrag neda mira pa bi ja još tiše i mislim još proširivat na fi5 al me frka da se cijev ne raspadne jer i sad fali dosta mesa
gdje si uzimo radilicu cilindar i karburator mislim gdje u bosni ?i ja sam iz bosne i u blizi od 200 kilometara nema nikud trgovine takve