Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Koliko je opasno se vozit sa tri brezona na cilindru? osa mi navoj od jednog na bloku, a treba mi skuter ovih dana.
Citat: Jelly312 - 13 Srpanj, 2018, 21:10:20Koliko je opasno se vozit sa tri brezona na cilindru? osa mi navoj od jednog na bloku, a treba mi skuter ovih dana.Izgaranje gihtunga glave u kratkom roku. Jos ako je vodeno hlađenje havarija živa. Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Citat: Gilera_50 - 13 Srpanj, 2018, 16:44:19Runner, stojao 4 dana upaljen nakon 10 min kurblanja i cim dodas gas on se ugasi i opet ga kurblaj, uspio upalit i cim dodam gas on hoce da se ugasi i boo, pustim gas radi nekako na minimunu i nakon toga radi na 3000 obrtaja i nikako da ih spusti , odem se provozat i primjetim da skuter ne ide kako treba i na puštanje gasa skoro pa ne spusta obrtaje i kad god stanem on radi na 3000 i nakon 20km vozanja dode sebi, normalno radi u leru na 1800 obrtaja i sve normalno poslije ide, vuce prima gas. Isto mi se desi da kad preko noci ostane ujutru tesko upali, kurblam 5min da upali i ni slucajno da mu dam gasa jer se ugasi odmah, pa mora bar 20s radit u leru i onda gas primi i poslije sve normalno, samo eto to prvo paljenje. Kao da vrati gorivo pa mu fali, jos ako ga palim pod gasom nikad nece upalit. Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći TapatalkVec sam negdje procitao ovu izjavu "vrati gorivo"!Mozes mi malo obrazloziti di i kako vrati gorivo?Inace napravis kemiju s necime sto nisi siguran kako radi i onda se cudis posljedicama...
Runner, stojao 4 dana upaljen nakon 10 min kurblanja i cim dodas gas on se ugasi i opet ga kurblaj, uspio upalit i cim dodam gas on hoce da se ugasi i boo, pustim gas radi nekako na minimunu i nakon toga radi na 3000 obrtaja i nikako da ih spusti , odem se provozat i primjetim da skuter ne ide kako treba i na puštanje gasa skoro pa ne spusta obrtaje i kad god stanem on radi na 3000 i nakon 20km vozanja dode sebi, normalno radi u leru na 1800 obrtaja i sve normalno poslije ide, vuce prima gas. Isto mi se desi da kad preko noci ostane ujutru tesko upali, kurblam 5min da upali i ni slucajno da mu dam gasa jer se ugasi odmah, pa mora bar 20s radit u leru i onda gas primi i poslije sve normalno, samo eto to prvo paljenje. Kao da vrati gorivo pa mu fali, jos ako ga palim pod gasom nikad nece upalit. Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
Citat: dino73n - 13 Srpanj, 2018, 21:24:36Citat: Jelly312 - 13 Srpanj, 2018, 21:10:20Koliko je opasno se vozit sa tri brezona na cilindru? osa mi navoj od jednog na bloku, a treba mi skuter ovih dana.Izgaranje gihtunga glave u kratkom roku. Jos ako je vodeno hlađenje havarija živa. Sent from my Mate10pro using TapatalkProMa jok vodeno nebi ni razmisljao onda, zracnjak je sa limenim dihtungom. Jedino me brine da ne vibrira taj cosak glave pa da popuca nesto
Citat: Jelly312 - 13 Srpanj, 2018, 21:49:16Citat: dino73n - 13 Srpanj, 2018, 21:24:36Citat: Jelly312 - 13 Srpanj, 2018, 21:10:20Koliko je opasno se vozit sa tri brezona na cilindru? osa mi navoj od jednog na bloku, a treba mi skuter ovih dana.Izgaranje gihtunga glave u kratkom roku. Jos ako je vodeno hlađenje havarija živa. Sent from my Mate10pro using TapatalkProMa jok vodeno nebi ni razmisljao onda, zracnjak je sa limenim dihtungom. Jedino me brine da ne vibrira taj cosak glave pa da popuca nestoPa postoji fush metoda da se to zakrpi da se može voziti neko vrijeme al na kraju to treba napraviti kako treba.Na tom mjestu gdje nemas brezona glavu probusi sa 8,5mm burijom samo do cilindra a cilndar sa 7mm burgijom nekih 25mm i onda urezi 8mm navoj u cilindru i zavrni saraf da pritisne glavu i tako se možeš voziti neko vrijeme. Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Kaj nema minareli vec u startu M7 brezone?
Ekipa, u zadnje vrijeme mi se često odvrću ona dva vijka koja spajaju auspuh i glavu cilindra, koji je najbolji način za to fiksirati, sa špreng šajbom ili?Također, da li to znači da imam povećane vibracije zbog nečega drugog što bi trebao pogledati? Ili je samo do dobrih cesta
Moze,obicno se budis po noci,pisas u krevet i izbijaju ti pristici.A to mi je normalno i bez toga. Sta ce tek sad biti :OA skuteru,njemu moze izostajati iskra.
Ej jednom sam našao post o uljima za 2 t motore po Rubrikama kako treba za koji Set up Base midrac race Jak netko ima taj post treba mi a nemogu ga naći vise?Bilo je 5 kategorijaHvala
Pozdrav.Uzeo sam serijski karb za sf2 sa njuskala ali sam skroz zaboravio na onaj poklopac za sajlu nez kako se tocno zove jer ga nisam dobio uz karb? jel se da to nabavit? i koji fi crijeva za gorivo moram kupit? https://i.imgur.com/WYA1r0U.jpg