Tomi nije bas tako!
Odlican je yasuni
Nosac je puknuo iz vise razloga
Skuter se vrtio 1000 okretaja vise nego treba tako da su vibracije bile jako velike,a ja sam taj nosac malo zesce pritegnuo,dosta previse znas mene
Gornja piksa nosaca mi se malo urezala u nosac i ru je pukao,recimo da sam mozda ipak vise kriv ja nego kvaliteta,ali totek svatis kad dodes do toga da je skuter sad ustelan kako treba bit
Sto se tice nosaca to je normalno skoro na svim spuhovima koji se vrte dosta visoko,meni je i reverse pucao na istom mjestu,samo je bitno dovest spuh u powerband,a da ne vibrira
Ma ne velim ja da nije odličan nego mi je komično da se uvijek naglašava nekakva extremna nadmoć u kvaliteti yasunija naspram ostalih,ono ko da je spuh sapun pa će se potrošit,a giannelli općenito ima najviše problema,vidio sam ih sigurno preko 20 sjebanih,ne odlaze spuhovi nego masovno pucaju nosači i perforirane cijevi,plaštevi na topovima se okreću i zuje,sami spuhovi su im odlični al štede na periferiji i onda dođu na loš glas,dok leovinčeta ni jednog nisam vidio da ima takve probleme,nisu ni oni bezgrešni jer im vuna brzo zgori,hoće proslinit dihtung na topu i na zx-u se zna odlijepit folija na topu,al to je tak potrošni materijal i sve lako i jeftino rješivo,barem se ne raspadaju,pogle nosač na leovinčetu,debeli dvodijelni komad aluminija i to je neuništivo,a ne nekakav tanki socijalni komad pleha
Htio bi na starom runneru zamjenit zadnji amortizer al da je malo duzi nekih cca max 5cm... El pase s nekog motora ili da narucim s scot atacka najbolje
To ti neće valjat sjebat ćeš mu vozne osobine u zavojima
Tvoj runner ima 285mm,novi runner 335mm,a power čini mi se 310mm amortizer pa isprobaj ak možeš