Da, radilica je s punim polutkama, sa SA, ona mi je bila prvi pick za vibracije, no kako sam čitao dalje sve više sam se udaljavao od te misli....
Probat ću ponovno otpustiti i steći nosač dok netko sjedi na skutu.... 49cm³ je, samo nove OEM karike, radilica, ležajevi, pumpa vode....
Nez, mene od uvijek strah te uljne, od malena, još davno, smo mućkali sami mješavinu, pa se bojim da je slabo uvijek i uvijek otvorim više ako mogu, a ovdje mogu. Ništa vratit ću onda da se poklope, ili maaaalkoc jače 😁....
Diznu ću probat onda 68 stavit, filter je Polini plavo sivi uložak u obliku orginalnog, onaj s 2 različito gusta sloja....
Jbg, kad imam posla pun k, i ne stignem se igrati, a htio bih, pa moram pitat ovako. A skut mi je baš potreban za brzinski skočit po kojekakve stvarčice u krugu do 5-6km, ponekad dalje.... Tako, da ide iznad 8 banki i da ima dobar start, ne trebam ništa više, takav je bio kad sam ga dovezao iz BJ, dok nisam mijenjao remen iz prevencije, odonda sr se svaki 2mj skida dekl 🤪. Ništa, moram napravit što sam napisao i opet onda BR9ES novu uzet (jbg nemam alternativu tu u NA ili PŽ gdje radim), volio bih nabaviti negdje RN2C, al bezveze mi plačat poštarinu sad za jednu svječicu, a 2x sa SA uzimao dijelove i jednom sa MotorX-a i uvijek zaboravio na svječicu....