Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Da cujem kaj mislite o tom u kojem bi smjeru mogli krenut odnosi izmedju dviju navedenih strana,rat Rusije i SAD-a,ili mozda 3. svj. rat ili nista???
Citat: zrakoplovac - 30 Ožujak, 2013, 20:30:52Da cujem kaj mislite o tom u kojem bi smjeru mogli krenut odnosi izmedju dviju navedenih strana,rat Rusije i SAD-a,ili mozda 3. svj. rat ili nista??? Pas koji laje ne ujeda!
Citat: daRio - 30 Ožujak, 2013, 20:38:36Citat: zrakoplovac - 30 Ožujak, 2013, 20:30:52Da cujem kaj mislite o tom u kojem bi smjeru mogli krenut odnosi izmedju dviju navedenih strana,rat Rusije i SAD-a,ili mozda 3. svj. rat ili nista??? Pas koji laje ne ujeda!To budemo jos vidli
To budemo jos vidli
Citat: zrakoplovac - 30 Ožujak, 2013, 20:43:10To budemo jos vidli Dobra analiza situacije.http://www.index.hr/vijesti/clanak/analticari-kada-bi-i-izvela-napad-sjeverna-koreja-bi-bila-porazena-prije-nego-sto-bi-ugledala-neprijatelja/670213.aspx
Ma ja se kladim da Rusi stoje iza ovih,a i od kud njima sredstva i tehnolohija za nuklearno naoruzanje,to je ko i da mi objavimo da imamo nuklearno oruzje,a "jedva" prezivljavamo,tj gospodarstvo nam je u banani
Citat: zrakoplovac - 30 Ožujak, 2013, 20:54:53Ma ja se kladim da Rusi stoje iza ovih,a i od kud njima sredstva i tehnolohija za nuklearno naoruzanje,to je ko i da mi objavimo da imamo nuklearno oruzje,a "jedva" prezivljavamo,tj gospodarstvo nam je u banani Ma koji sad rat,vidiš sa kolikim se mi ovdje rolicama i brutalnim ubrzanjima borimo da bi se bojali gladnih kosookih komunista.
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Neznam gdje sam citao o ovom diktatoru il kom vragu u sjevernoj koreji...pa o nacinu zivota tih jadnih ljudi, sta sve trpe i to...pa kad vidim sve to to je stvano stvarno jedan veliki smjeh XDa nevirujen da bi ratovale usa i rusija...zaboravili ste na jednu novu silu koja bi tek mogla pokazat zube
Citat: luna500rr - 31 Ožujak, 2013, 11:14:30Neznam gdje sam citao o ovom diktatoru il kom vragu u sjevernoj koreji...pa o nacinu zivota tih jadnih ljudi, sta sve trpe i to...pa kad vidim sve to to je stvano stvarno jedan veliki smjeh XDa nevirujen da bi ratovale usa i rusija...zaboravili ste na jednu novu silu koja bi tek mogla pokazat zube Kad je Goran Milić u onoj emisiji u kojoj obilaze svijet posjetio Sj. Koreju dopustili su mu da snima jedino zato što je kao sa prostora Jugoslavije a oni su bili dobri sa Titom. I govori onaj vodič što je išao sa njima da ljudi tamo još neznaju da se raspala Jugoslavija. Oni su skroz odcjepljeni od svijeta