Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
jel se smije dirat cilindar?i koja frga moze ic najvise gorei kaj s auspohom, moze neka reza bit gore?i variomat jel mora bit serijski ili moze neki sporCki?ak bude para sljedece sezone mogo bi koju trku otpeljat ak cu zadovoljavat kriterije
kubikaza mora bit 50cc,termogrupa mora bit izvana serijska a unutra kopaj i radi sta ti srce zelikarb 17,5prijenos,auspuh i svi ostali detalji po izboru znaci prakticki ogranicenje je samo 17,5 karb
Citat: 2TDottore - 20 Rujan, 2013, 17:40:34kubikaza mora bit 50cc,termogrupa mora bit izvana serijska a unutra kopaj i radi sta ti srce zelikarb 17,5prijenos,auspuh i svi ostali detalji po izboru znaci prakticki ogranicenje je samo 17,5 karb hvala mislim da ipak onda nsi od toga jer mi je trosak za djelove da bi mogo nastupit jos barem 200€
Da iden krenit vozit trke,isa bi u no-limit klasu reka starom da mi da para i slozit ajmo rec vodeci skuter u toj klasi sta se tice brzineKasnije je sve lako,motor je ajmo rec glavni dio utrke
Voziti po stazi je odlican osjecaj, voziti utrku jos bolji, nije bitno koji si na pocetku, tek poslije nekog vremena imas zelju biti bolji i pokupiti neki pehar.
Citat: Josip-98 - 20 Rujan, 2013, 16:48:58Da iden krenit vozit trke,isa bi u no-limit klasu reka starom da mi da para i slozit ajmo rec vodeci skuter u toj klasi sta se tice brzineKasnije je sve lako,motor je ajmo rec glavni dio utrke uzmi najbolje yamahu r6 pa dodji vozit, imat ćeš najbrži motor na stazi sigurnoCitat: walkay - 20 Rujan, 2013, 19:20:50Voziti po stazi je odlican osjecaj, voziti utrku jos bolji, nije bitno koji si na pocetku, tek poslije nekog vremena imas zelju biti bolji i pokupiti neki pehar. ak ne želiš biti prvi i ako ti nije cilj biti prvi, koji je onda uopče smisao ići se utrkivati?
ak ne želiš biti prvi i ako ti nije cilj biti prvi, koji je onda uopče smisao ići se utrkivati?