Hvala svima koji su došli i uveličali ovaj spektakl
Posebno bi spomenuo par prijatelja i ljubitelja skutera kojima skidam kapu, ni u jednom trenutku nisu kukali nepaše mi datum, daleko je, vruće je i sl. kako to već ide.....
Reponja - stigo sam na motoru, nije mu bio problem put i prijeđeni kilometri
Iwo SR Tuono i njegova bolja polovica - također prevalili dobar komad i ono najbolje čovjek se natjecao na skuteru koji svakodnevno vozi, iskombinirali opremu i na stazu, svaka čast
Drnda - rekorder što se tiće pređenih kilometara (koliko znam udaljenijeg gosta nismo imali) , ustupio svoju pilu (Disco škodu) u više navrata za prevoz raznolikog tereta i opskrbio nas friškim lubenicama i
Poreč ekipa (Garbac, Topić, Starčić) - prevalili dobar put, putovali cijelu noć, natjecali se, feštali.......najmlađi ima svega 13 godina ali je bio daleko najsrčaniji
Ekipa iz Slovenije - veseljaci, zajebanti, prekrasni skuteri....svaka čast
Ekipa iz Srbije Milan Tosic i njegova bolja polovica , Muhi - nakon nastupa u subotu u Zrenjaninu nije bio problem sjesti u auto i prevaliti 300tinjak km i uveličati feštu svojim čarolijama na skuteru
Ne umanjujem naravno dolaske ostalih kolega koji su svojim dolaskom i zalaganjem pomogli da se ovaj ScooterHappening održi......dosta sam vas upoznao, žao mi je što nisam imao više vremena za druženje ali biće još prilika
Još jednom hvala svima koji su prisustvovali (ko nije nek mu bude žao) i potrudit ćemo se da se iduće godine ponovo ovo održi i bude još bolje, zbilja jedinstvena prilika za uživo upoznat brdo ljudi sa kojima svakodnevno provodimo vrijeme putem interneta
Ako sam kog zaboravio nije namjerno