Evo i moje priče
Za hepening sam se pripremao financijski mjesecima što se nakraju pokazalo ispravnim jer troškovi su mi pojeli i onu rezervu koja je bila nek se nađe pa se nakraju dobro našla
Uglavnom u 6 ujutro u subotu smo krenuli Žolt,Marina i ja prema VT. Noć prije sam bacio NRG na auto i oprao ga miniwashom na autuu jer sam cijeli dan radio i uopće nisam imao vremena pripremati skuter i prati ga.
Isključivo sam uzeo skuter zbog defilea kojeg nije bilo i zato nek bude na broju
Puno ih je pitalo di je SR. SR je ostao doma jer sam dan prije meeta došao iz njemačke i nisam ga stigao složiti a i da sam ga složio briem da se nebi s kim imao potuć u open klasi jer skuteri su bili preodlično složeni koji su bili gore
prvi dojam staze u virovitici je bio odličan, izašao sam na prvi freeride imao sam osjećaj da skuter traži još, znam da se nije smjelo preticati i žao mi je što sam pritiskao ove ispred sebe al jebiga. Mogu samo reć da ona zelena pežola je išla jako loše, nakon dva kruga me tip pustio da prođem a valjda je gore neki preparirani s6
Nakon freeridea sam ostao malo u čudu jer sam htio ić na treninge i kvalifikacije sutradan al nisam imao opremu
U međuvremenu me eladio nagovorio i cura da nabavim opremu pa sam našao neki dućan za bicikle i kupio štitnike za koljena a čizme i rukavice sam posuđivao od člana D3ni kojem upućujem VELIKO HVALA još jednom i kompa nadam se da ću ti se moć odužiti jednog dana na isti ili sličan način, ljudina si i pol
Taj dan sam treninge probijao vrhunski, zavoji su bili sve bolji a i skuter je sve bolje držao. NRG mi je bio everyday skuter za posao i fax tako da sam ga skinuo s ceste i stavio na stazu da vidim koliko vrijedi.
Sutradan sam bio dosta iscrpljen, trening sam propustio i izašao sam samo na freeride, vidio sam da nisam došao još na sebe i znao sam da će prvi lauf biti dosta loš što je i vrijeme preko transpondera izbacilo, drugi lauf je prošao puno bolje, popravio sam najbolji krug za sekundu i nešto i ukupno vrijeme je bilo bolje ali ovi dečki što su vozili skupa samnom su pravi majstori i čestitke svima, ti skuteri su išli jako jako dobro.
Nakon svega sam oko 18:30 krenuo doma lagano i sretno stigao jer sam danas ujutro išao raditi.
Hepening je bio za 5+ što se organizacije tiče i jedva čekam idući. Pozdrav Reponji, Drndi, HrvatiniFromValjevo,Robertu, Eladio, Efzu,Graletu i svima ostalima koje sam upoznao gore, odlična ekipa za odličan vikend