Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ima tko za prodat blokadu na prekidac za baotian ali cetverotaktni
pa kaj nema tvoj baotian več elektronsku blokadu??? sam si ubaci prekidač i bok...
ja imam baotiana vec 7 godina i nis mu nie bilo...ide finih 80 kmh kraj mene se vozio bmw e46 i ima onaj komp u autu na kojem tocno pise i 80 ide..vise mi ni netreba
napravi undertail,neke seme sa svitlima trepavice ko il nesto tako..i opituraj ga..i probi auspuh izvazi pregrade i par rupa i kad se ugrije pocme pucketat :DDDtestirano...
kaj nizbrdo il ste ga iz aviona bacili??
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
Citat: Iwche - 16 Lipanj, 2008, 14:58:21svi pricaju baotian sranje a on fabricki siba 75km/h.... koji lik...ja se osobno zalazem da dobijes bann
svi pricaju baotian sranje a on fabricki siba 75km/h....
Citat: gigo_sf2 - 16 Lipanj, 2008, 15:05:46Citat: Iwche - 16 Lipanj, 2008, 14:58:21svi pricaju baotian sranje a on fabricki siba 75km/h.... koji lik...ja se osobno zalazem da dobijes bannpa npr. moj baotian ima kit od 80ccm i ide 95 po ravnici full sagnut a prije dok nisam imo kita na toj istoj ravnici full sagnut iso je 75 i jos nest malo tako da nemate sta govorit jer ga nemate pa mislite da je sranje
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
ako iam neko neki dobar predlog za boatiana . . . neka stavi sliku. . .ili neka da neki predlog ....