to je istina...ako imas opremu onda nema zime ali ako nemas novaca onda se krpas...neznaci da se curica...to sam htio rec
ja smatram da je motor za 3 godišnja doba...ali od 12-og do 2-og mjeseca
ivanm
ja se ne bojim mokroga jer po klizavom imam puno iskustva(vozio sam ph motocros 3 godine) i netrebam nikome po gradu dokazivat kako znam po mokrome
a po hladnoci mi se neda vozit
O tome pričam,to što zoveš krpanjem je improvizacija kojau na kraju platiš ozljedom ili narušenim zdravljem.
Radije sjedi doma jer je zdravije i jeftinije od junačenja.
Podržavam, svi neki deklarirani bajkeri, ak kad ono naprave 1000km godišnje i ne voze na dva kotaća kad je ispod 15°C ili kad je kišica. Nikoga i nemam ništa protiv takvih ali ne podržavam taj stav... mišljenja sam ko Dario. Ni mene ne jebe dal će me ulovit kišica i nije mi se problem oteljat po nižim temp. imam skuter i koristim ga, nije mi za pokazivanje nit da njemu robujem, dajem mu pozornosti tek tolko da bude čist i ispravan...
Naravno, za određene uvjete mora biti i za to predviđena oprema, a danas se živi kak se živi a to je skup sport pa nemamo svi kaj bi trebali imati da se vozimo po ekstremnim uvjetima, ali vjerujte mi da znam takve di imaju SVE MOGUĆE al ne sjedaju na bajk ak nije 20°C i 100% vedro
Ak si bajker, bajker si u duši
BTW, nije to tema, moj je u graži i tak bu ostal, posebne procedure nemam, osim kaj ga pokrijem i denem malo laminata ispod guma, da baš nisu na betonu. E sad ne znam dal je potrebno vadit aku van ili ne, na 50ccm nikad ga nisam vadil nit odspajal...i zdural je 6godina bez brige.
I drugo, kaj govorite za benzin, to sam sad čul...zake bi moral biti puni tank...meni je sad na rezervi, kaj bum ga punil pa da mi na proljeće bude stari benzin u skutu, nek ishlapi pa bu mi samo trokiral.