Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
samo da ne zaguše server!
Citat: filiplatinovicz - 17 Studeni, 2006, 15:22:42samo da ne zaguše server! don't worry...inače, kaj ima? nie me bilo... pa da se informišem
Citat: wyeshtitza - 17 Studeni, 2006, 15:24:30Citat: filiplatinovicz - 17 Studeni, 2006, 15:22:42samo da ne zaguše server! don't worry...inače, kaj ima? nie me bilo... pa da se informišem pa di si ti frendica?nisam te dugo vidio!jel dario slozio sr?aj ak je postaj slike da vidim kak je to na kraju ispalo
skontao sam to,netko nas je reklamirao...A ti si ta...ma ajde svaka čast...HVALA ti
Citat: Tommek - 18 Studeni, 2006, 07:41:34skontao sam to,netko nas je reklamirao...A ti si ta...ma ajde svaka čast...HVALA ti nema na čemu.... inače, tu vas komentiraju pa ak vas zanima...http://forum.svijetskutera.com/viewtopic.php?t=20748
Citat: wyeshtitza - 18 Studeni, 2006, 12:34:31Citat: Tommek - 18 Studeni, 2006, 07:41:34skontao sam to,netko nas je reklamirao...A ti si ta...ma ajde svaka čast...HVALA ti nema na čemu.... inače, tu vas komentiraju pa ak vas zanima...http://forum.svijetskutera.com/viewtopic.php?t=20748bolje da ne citaju iako su neki tamo u pravu,stvarno ovdje ima previse dezinformacija i moderatori bi trebali malo pripazit na to,zamisli pogresno ti slozi netko setup ovdje i ti to sve odes kupit i kajlaevo ja radno,stalno se nekaj lakira i tak...daj neku pametniju sliku, ovu sam vec vidio al se ne vidi iz nje kak je to stvarno ispalo
Citat: Šugi car - 18 Studeni, 2006, 14:41:57Citat: wyeshtitza - 18 Studeni, 2006, 12:34:31Citat: Tommek - 18 Studeni, 2006, 07:41:34skontao sam to,netko nas je reklamirao...A ti si ta...ma ajde svaka čast...HVALA ti nema na čemu.... inače, tu vas komentiraju pa ak vas zanima...http://forum.svijetskutera.com/viewtopic.php?t=20748bolje da ne citaju iako su neki tamo u pravu,stvarno ovdje ima previse dezinformacija i moderatori bi trebali malo pripazit na to,zamisli pogresno ti slozi netko setup ovdje i ti to sve odes kupit i kajlaevo ja radno,stalno se nekaj lakira i tak...daj neku pametniju sliku, ovu sam vec vidio al se ne vidi iz nje kak je to stvarno ispalo da, kad smo kod lakiranja nisi baš neš odradio ovo za zelenog...c c c nemam drugih slika, nit sam ja još opće to vidla uživo... al kaj god dela bu na sb-u pa tam pogledaj...kad i ak to ikad završi onda moj nrg dolazi na red za sređivanje u stunt preradu =)
Citat: wyeshtitza - 18 Studeni, 2006, 17:59:42Citat: Šugi car - 18 Studeni, 2006, 14:41:57Citat: wyeshtitza - 18 Studeni, 2006, 12:34:31Citat: Tommek - 18 Studeni, 2006, 07:41:34skontao sam to,netko nas je reklamirao...A ti si ta...ma ajde svaka čast...HVALA ti nema na čemu.... inače, tu vas komentiraju pa ak vas zanima...http://forum.svijetskutera.com/viewtopic.php?t=20748bolje da ne citaju iako su neki tamo u pravu,stvarno ovdje ima previse dezinformacija i moderatori bi trebali malo pripazit na to,zamisli pogresno ti slozi netko setup ovdje i ti to sve odes kupit i kajlaevo ja radno,stalno se nekaj lakira i tak...daj neku pametniju sliku, ovu sam vec vidio al se ne vidi iz nje kak je to stvarno ispalo da, kad smo kod lakiranja nisi baš neš odradio ovo za zelenog...c c c nemam drugih slika, nit sam ja još opće to vidla uživo... al kaj god dela bu na sb-u pa tam pogledaj...kad i ak to ikad završi onda moj nrg dolazi na red za sređivanje u stunt preradu =) dobro je ispalo s obzirom da je radjeno usred noci,a kaj ne valja?
Citat: wyeshtitza - 18 Studeni, 2006, 12:34:31Citat: Tommek - 18 Studeni, 2006, 07:41:34skontao sam to,netko nas je reklamirao...A ti si ta...ma ajde svaka čast...HVALA ti nema na čemu.... inače, tu vas komentiraju pa ak vas zanima...http://forum.svijetskutera.com/viewtopic.php?t=20748Malo sam čitao komentare, ništa posebno. Mi smo Forum takav kakav je i ne mislimo ga mijenjati. Nema jednoumlja, svatko može reći što želi, pitati što želi, bez straha da će ga netko zasrati. Jedino što se ne dopušta je omalovažavanje i grubo vrijeđanje. Nema neprikosnovenih autoriteta zbog kojih će netko, ako im se suprotstavi argumentima, zaraditi ban ili mu biti brisani postovi. Prije svega vesela atmosfera a onda sve ostalo. Želimo da se ljudi ovdje ugodno osjećaju.
Citat: r.e.! - 18 Studeni, 2006, 18:46:04Citat: wyeshtitza - 18 Studeni, 2006, 12:34:31Citat: Tommek - 18 Studeni, 2006, 07:41:34skontao sam to,netko nas je reklamirao...A ti si ta...ma ajde svaka čast...HVALA ti nema na čemu.... inače, tu vas komentiraju pa ak vas zanima...http://forum.svijetskutera.com/viewtopic.php?t=20748Malo sam čitao komentare, ništa posebno. Mi smo Forum takav kakav je i ne mislimo ga mijenjati. Nema jednoumlja, svatko može reći što želi, pitati što želi, bez straha da će ga netko zasrati. Jedino što se ne dopušta je omalovažavanje i grubo vrijeđanje. Nema neprikosnovenih autoriteta zbog kojih će netko, ako im se suprotstavi argumentima, zaraditi ban ili mu biti brisani postovi. Prije svega vesela atmosfera a onda sve ostalo. Želimo da se ljudi ovdje ugodno osjećaju.tu si potpuno u pravu,ss je previse strog,a admini se ponasaju poput serifa i sve se rijesava na semu starijim clanovima gledamo kroz prste!ali ovo je forum o skuterima i njegova osnova je informiranje i tehnicka podrska i sta ti znaci ako je tu ljudima dobro i slobodniji su ako dobiju dezinformacije-pa tu je rijec o necijim novcima koje je krvavo za radio i onda mu neko ovdje veli nekaj pogresno ovaj to napravi kak mu je receno i spusi novce!malo sam prosvrljao po forumu i mogu rec da je vecina odgovora na pitanja kriva i da ce onaj ko ih poslusa imat problema-ali vasi moderatori bi se trebali pobrinuti da se ne daju takve krive informacije!toliko od mene
Citat: Šugi car - 18 Studeni, 2006, 19:01:58Citat: r.e.! - 18 Studeni, 2006, 18:46:04Citat: wyeshtitza - 18 Studeni, 2006, 12:34:31Citat: Tommek - 18 Studeni, 2006, 07:41:34skontao sam to,netko nas je reklamirao...A ti si ta...ma ajde svaka čast...HVALA ti nema na čemu.... inače, tu vas komentiraju pa ak vas zanima...http://forum.svijetskutera.com/viewtopic.php?t=20748Malo sam čitao komentare, ništa posebno. Mi smo Forum takav kakav je i ne mislimo ga mijenjati. Nema jednoumlja, svatko može reći što želi, pitati što želi, bez straha da će ga netko zasrati. Jedino što se ne dopušta je omalovažavanje i grubo vrijeđanje. Nema neprikosnovenih autoriteta zbog kojih će netko, ako im se suprotstavi argumentima, zaraditi ban ili mu biti brisani postovi. Prije svega vesela atmosfera a onda sve ostalo. Želimo da se ljudi ovdje ugodno osjećaju.tu si potpuno u pravu,ss je previse strog,a admini se ponasaju poput serifa i sve se rijesava na semu starijim clanovima gledamo kroz prste!ali ovo je forum o skuterima i njegova osnova je informiranje i tehnicka podrska i sta ti znaci ako je tu ljudima dobro i slobodniji su ako dobiju dezinformacije-pa tu je rijec o necijim novcima koje je krvavo za radio i onda mu neko ovdje veli nekaj pogresno ovaj to napravi kak mu je receno i spusi novce!malo sam prosvrljao po forumu i mogu rec da je vecina odgovora na pitanja kriva i da ce onaj ko ih poslusa imat problema-ali vasi moderatori bi se trebali pobrinuti da se ne daju takve krive informacije!toliko od mene starijim članovima se gleda kroz prste? ma da? pa nebi išlo nekak... od kad je waynder tam? oduvijek... ja odmah iza njega... sma kaj me neko vrieme ni bilo... al znam coky-a i svu ekipu koje tam više ni nema bas zbog hrpe novih balavaca koji su opsjeli i zagušili forum... i divnih admina koji misle da su bogovi... tolko o staroj ekipi i članovima, -nema ih!
Sve OK!Mene osobno ne zanima tjuning, pa jako malo i čitam taj podforum. Ne forsiramo toliko tehniku, ali i to se možda promijeni.