ja opće neznam zakaj većina ljudi forume tak ozbiljno shvaća.... mislim, ja itak nebi se preveć a najmanje isključivo oslanjala na info nadjen na forumu, a ak nekaj već i idem delat na motoru-skuteru kaj neznam i tražim po netu kak onda bi pregledala sve stranice i kaj na njima mogu nać o tome a tek onda i forume i to sigurno više njih a ne prvi na koji nelatim, tak da ak nekaj krivo i piše i neko se zayebe na temelju toga taj je onda fakat glup...
a forum je meni prvenstveno sredstvo razbibrige relaksacije i bezbrižnog čavrljanja s poznatim i manje poznatim ljudima, kao i šansa za uvijek nekog novog upoznat...
forum bi trebo prije svega bit zabava i druženje ljudi istih interesa... motora npr...
(kroz koju se mogu širit korisne informacije i pomoć)...
a na ss-u su ubili svaku zabavu...
U cijelosti se sa tobom slažem, to i govorim. Postoje i specijalizirani forumi gdje se piše 90% o tehnici i tjuninzima. Mi više preferiramo zabavu, putovanja, tu i tamo neki susret (ako nikako drukčije onda pojedinačno
), dok je tehnička strana malo zapostavljena. Drugo, ako netko i pogriješi u nečem, netko tko ide tjunirati skuter trebao bi se informirati na više mjesta i od ljudi koji to i rade, a ne prvo na što nalete na forumima odmah kupuj i stavljaj. Kada se u nešto nije sigurno ili se ne zna, ili ne diraj ili pitaj ljude za koje si SIGURAN da to znaju. Ali eto, Šugi je ukazao da nam je to malo "tanja" strana, pa smo u tom smjeru nešto i učinili.