I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kaj ste vi u stanju čovjeku napraviti.... Neg, pa ZX se čuje OK, nije sad milina al prema serijali je Bog Bogova... e a daj mi recite zake se meni ne čuju ventili i taktovi, di to dođe
Citat: DJ RUNNER RACE - 12 Lipanj, 2008, 21:42:31toćno se ćuju taktovi...LOL
toćno se ćuju taktovi...
Jel ima netko za prodat zx ili bilo kakav spuh za Jet-a?
Citat: danc00 - 13 Lipanj, 2008, 22:59:18Kaj ste vi u stanju čovjeku napraviti.... Neg, pa ZX se čuje OK, nije sad milina al prema serijali je Bog Bogova... e a daj mi recite zake se meni ne čuju ventili i taktovi, di to dođe A da malo procitas o dvotaknim motorima,neke osnovne dijelove,princip rada ;DPa nije to 4T motor da bi imao ventile!!!Jasno mi je da neko ne kuzi mehaniku,al mi nije jasno da ak vozi skuter nezna razliku izmedu 2T i 4T!!!Il ono biseri tipa on ce stavit rezonantni na VXR-a....halo:
...sve jedno mi bolji zvuk ima TT i RR od ZX...TT na mojoj Runnerici se ćuje ko na Apriliji SR 125 serijski auspuh s gljivom...to mi nemre niko tvrdit da je krivo...jer lik koji ide s menom u razred ide u šk s njim i vozi me svaki puta doma iz šk...meni ima odlićan zvuk SR 125
sta se sve dobije u paketu kad kupujes zx??
Citat: Toyota Jarun - 16 Kolovoz, 2008, 14:57:01sta se sve dobije u paketu kad kupujes zx??rolice i opruge za kvacilo.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: SlowRider - 16 Kolovoz, 2008, 14:58:23Citat: Toyota Jarun - 16 Kolovoz, 2008, 14:57:01sta se sve dobije u paketu kad kupujes zx??rolice i opruge za kvacilo.i 1 leo vince naljepnicagigo_sf s nijednim spuhom ne dobijes centralni, a i cas izuzetcima koji daju i role i federe, jer neki ni to ne daju
zakaj sluze ti federi?
a di se to stavlja???