I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nisam to s centralnom, ali zanimljivo je kad po mokrome ili po losem asfaltu driftas i onda kad ispravis i ulovi kvalitetan grip guma pa te rokne na zadnji puno puta me jako malo dijelilo od prolijevanja po cesti
meni na quadu za to ni ne treba soder, sa 60 ks radim to bilo gdje.. zato je sad zadnji diferencijal narucen i rastavljen ga ceka
to sam i ja par puta na svom napravio.. ne svida mi se taj osjecaj..mislim da bi se tak radilica mogla spigat.e a jel neko probo stavit skut na centralni nogar, das gasa i cuknes ga dole... da vidite kak baca na zadnji.. lol mene bacilo na leda jednom.. nikad vise to nisam ponovio..
nekuzim sta se desi nikad to nisam probao moram jednom
Citat: KTM - 15 Listopad, 2012, 10:40:10nekuzim sta se desi nikad to nisam probao moram jednom kuglice sladoleda poćne bacat na auspuh,samo prije svega moraš zaželit okus!
Citat: MALES SR180r - 15 Listopad, 2012, 10:54:54Citat: KTM - 15 Listopad, 2012, 10:40:10nekuzim sta se desi nikad to nisam probao moram jednom kuglice sladoleda poćne bacat na auspuh,samo prije svega moraš zaželit okus! De nemoj momka praviti budalom , karamele ispadaju na auspuh ...
i onda moras ici na presadjivanje cmara
Citat: Drnda-1 - 15 Listopad, 2012, 18:43:55i onda moras ici na presadjivanje cmara ali zato treba mnogo više para,neču da mi ugrade čmar od mrtvaka ili da donator bude neka baka...ljutiii načos sve je sj#bo skrooz!
Citat: MALES SR180r - 15 Listopad, 2012, 19:04:48Citat: Drnda-1 - 15 Listopad, 2012, 18:43:55i onda moras ici na presadjivanje cmara ali zato treba mnogo više para,neču da mi ugrade čmar od mrtvaka ili da donator bude neka baka...ljutiii načos sve je sj#bo skrooz! ma kad bi doktor hteo da zaradi neke pare lake
Citat: Marekk - 15 Listopad, 2012, 19:20:17Citat: MALES SR180r - 15 Listopad, 2012, 19:04:48Citat: Drnda-1 - 15 Listopad, 2012, 18:43:55i onda moras ici na presadjivanje cmara ali zato treba mnogo više para,neču da mi ugrade čmar od mrtvaka ili da donator bude neka baka...ljutiii načos sve je sj#bo skrooz! ma kad bi doktor hteo da zaradi neke pare lake pa mi je presadio čmar od svrake! ljutii načos! spamm na najjače!