I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja tražim žutog roxa, i onda se sjetim da je pofarban u plavo, i svejedno ga nemrem nać
Sta niste stali na piće Meni je ljepsi far od ljube.. Super ga je napravio..A moj je kupljen jbg, meni je bitno da svijetli 5 puta bolje nego serijski
jjjbem ti pa prošao si kraj mene par puta i nećeš ni pozdravit... Citat: andy [/quoteA jbg, nisam te registriral valjda Kaj me nisi cimnul, jer ja sam skutere tražil da vidim od koga poznatog vidim.Face nisam gledal baš, jer je dosta ljudi bilo nagužvano Videl sam bukvu jedino od vas iz bj koga znam
A jbg, nisam te registriral valjda Kaj me nisi cimnul, jer ja sam skutere tražil da vidim od koga poznatog vidim.Face nisam gledal baš, jer je dosta ljudi bilo nagužvano Videl sam bukvu jedino od vas iz bj koga znam
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
pa sa steeefom je bio šogi pričao i ti bio s njim i ja da ću ti pric ti taman otišo..jbg nema veze
Ma stal bi ja na pijaču al sam bil gladan ko pas,zato smo i zujali sim-tam u potrazi za klopom i di ćemo jest
Citat: ljubo46 - 19 Kolovoz, 2013, 12:42:48pa sa steeefom je bio šogi pričao i ti bio s njim i ja da ću ti pric ti taman otišo..jbg nema veze Pogubio se ja valjda Nevermind, vidit ćemo se već, nismo na kraj svijeta
zamjeni to samo
Ja mogu i sad Moze vikend onda, dogovorimo se. Vrijeme je ludo i koma..