Jucer idem sa frendom malo skuterom se voziti i vec rastureni airbox (pokidale se usice preko kojih se vijkom pricvrsti za dekl) zakaci rubnjak, silom prilika... i ostane vjesiti na prirubnici...
Nekako to sklepam i dodjem doma... Danas otisao do benconya i kupim Malossi E5 gljivu (zatvorenija) jer nema sanse da cu se hebati s airboxom...
Sada si kontam i rekoh idem odmah i staviti drugu frgu, imam PHBG 21 i stavio manju dizu (72) i slozio to sve gore i skuter ide odlicno a i cuje se bolje
Danas sam malo isprobavao i postelavao i mogu reci da se razlika osjeti, opet mi se ubrzanje malo popravilo, kao da ima vise snage i v max iznosi 105km/h PO SATU ja u uspravnom polozaju, navukao to na Slavonskoj aveniji od Lesnine do Ivanje Reke, do 80 km/h PO SATU je ubrzanje odlicno...
Sada slijedi kupovina Trophy gusa i mijenjanje lezajeva i semeringa jer osjetim da mi radilica lagano ima lufta...
Inace mogu reci da sam gljivu lijepo ustelao te mi mirno radi na leru a jednoliko prima gas...
ZADOVOLJAN SAM!!!
ZNAM DA NIJE PREPORUCLJIVO STAVLJATI GLJIVU NA SERIJALU I DA NIJE POGODNA ZA OVO VRIJEME (HLADAN ZRAK)
P.S. Nemojte mi sada pricati: joj tih 105 znas li ti da to nije to, da sat laze, itd... Znam sve, samo kazem onako kako pise a o tome koliko laze me nije ni briga, meni je vazno da on lijepo potegne i da sam ja zadovoljan... Ionako se necu voziti sada jer sumnjam da ce biti lijepog vremena... a i plastike moram dati lakireru da ih lijepo lakira i sredi...
P.S.2. Gdje u ZG ima jeftino kupiti renderiranog aluminija (onaj sa crtama protiv klizanja), kupio bih plocu za podnicu... ?