Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
mene srce boli ako ga odma zaverglam,ali ubiti nije potrebno stalno pumpat benzina jer ga ima u crijevu dovoljno da upali
A bar sam ja imao tih ditech sranja i znam sta govorim.Zato vise nikad.
Citat: maki 225 - 26 Kolovoz, 2012, 12:42:54A bar sam ja imao tih ditech sranja i znam sta govorim.Zato vise nikad.i kaj ti se sjebalo od ne čekanja prime-a 6000km sa jednom svječicom i još ću ovu novu izvaditi vratit staru kad radi, očito da onda ne šteti
Citat: r4ptor - 26 Kolovoz, 2012, 12:57:37Citat: maki 225 - 26 Kolovoz, 2012, 12:42:54A bar sam ja imao tih ditech sranja i znam sta govorim.Zato vise nikad.i kaj ti se sjebalo od ne čekanja prime-a 6000km sa jednom svječicom i još ću ovu novu izvaditi vratit staru kad radi, očito da onda ne šteti Sacekaj da ti se pocne kvarit,pa ga vise nikad neces popravit
nemas sta radit novu kariku i nevjerujem da ti neko moze tako malu kariku napravit za kompresor samo rastavis vidis kak je bio klip i karika i okrenes suprotno nikakva nauka sastavis i pali ako onda nece e onda je vec moguce da je kompresija kolko km ima skuter ?
Kratko i jasno - bez vozacke nemas kaj radit na cesti. Boli me k**ra* koliko dobro znas vozit.