i kakavi su dojmovi, sivi ili bijeli. vjerujem da je bijeli bolji.
ja se dvoumim uzeti takav sivi clio rs 2008 ili honda type r 2008, type r je skuplji, alu su tu negdje oba atmosferska 2.0 s oko 200ks
i ja sam gledao CTR pa je ko laternativa bio Clio, jer honda je 5 godina starija, ružnija, malo bolji motor, ali ne vrije te pare. kad vidim kolko ekipa daje za one smiješne 1.4 a za to kupiš neki pošteni auto, precijenjeni.
makar imali smo prije 15 godina doma novu Ek4 1.6Vti pa otuda i ljubav.
ak misliš uzet hondu onda ne FN2 nego samo EP3, ova 2006+ su šminkeri i lošiji trkač od 01-05 ep3, redizajn pogotovo
A clio imaš više verzija, jel očeš 197 cup ili ne cup, ili 200 cup ili ne, pa recaro unutra, tu imaš na biranje.
hondin K20 motor i mjenjač su nenadjebivi atmo, ali po pitanju držanja ceste je 200cup dosta ispred CTRa (ali samo 200cup, ne običan 197 sport -koji je tu negdje ko i honda; ili pogotovo ne običan 200)
sivi je ljepši, meni, ali Akrap je bolji, zadnja godina proizvodnje, redizajnirana glava motora na 200 i getriba još krača, cupo podvoz komplet, recaro sicevi, akrapovič komplet s granom, rs monitor, ali jako su rijetki i obični 200 cup a akmoli ovakve edicije