Ne sekirajte se,to sigurno vozi još 30 hiljada
Jbg propuh je u karikama,budem jedan dan kod Pere na mjerenje kompresije pa da vidimo koju brojku će bacit
Stavio sam 5.0g(najlakše kaj imam doma) u multivar sa šajbicom 0.3mm,ta postavka provjereno goni R na serijali samo mora bit zdrava mašina,možda ni ta gramaža nije najidealnija al moraš se moć normalno vozit
Stanje je je bilo ovakvo,na hladno jedva krene(crni izdušeni federi) al kad razvrti fino ide,bolje nego TT,mada ne kak treba al ide,a onda nakon par startova totalno izdušivanje,jedva krene i onda ko da dobije knedlu i neće se razvrtit i neće preć 7k okretaja i ide plafon 35 po satu,usporedio bi to sa stavljanjem rezo spuha na skroz serijske postavke,ko je probao znat će
Tak da za ovaj spuh moraju nove karike jer ga propuh ne može nafilat,al kad ću imat vremena budem opet vratio yasunče i uzet ću od Radeta malossi 3.7g rolice pa ću probat s njima da vidim hoće li pokrenut ovu paćenićku mašinu,najviše me muči nedostatak vremena da kemijam
Nakon vraćanja TT-a opet sam koliko god to čudno zvuči dobio moć,taj TT je sveti spuh,sve proguta,vozio bi valjda s pola karike,i onda još napeglam nekog runnera sa reversom
Za sada je R spakiran u original kutiju i nek stoji u šteku,napravio je nekih 500m i dobio baš finu boju na grani