Runner ima moć
Prvo,stavio sam linearnu polutku od ditecha koja je za oskara,nema više prevrtavanja u startu koje mi je bilo baš iritantno,sad kad digne okretaje na startu drži ih zakucane,budu još sitne oscilacije u vožnji al to je zanemarivo naspram serijske polutke,odaziv na gas je puno bolji,kazaljka okretaja u vožnji na pušten - dan ful gas skakuće ko veverica,sa serijskom polutkom nikad nije imao takvu reakciju
Drugo,nakon montaže polutke sam stavio ganc novi multivar jer je ovaj moj imao preko 45kkm,e tu sam dobio još moći,razlika između novog i izdušenog variomata je ogromna,novi multivar sa starim postavkama prijenosa vrti skoro 1000 okretaja više kaj je ogromna razlika,bio je problem kaj je piksa potrošena(mada ne puno s obzirom na kilometražu) i onda variomat cvika na bolcni,uz to i stupići su izlizani
Sad si razmišljam naručit još jedan novi multivar za u štek,normalno kod nas ga ne mislim kupovat jer ne želim plačat nabijene i nebulozne marže naših trgovaca,ovog sam platio skoro 200kn manje nego kaj kod nas košta najjeftiniji
Uz to nabavio sam trokutasti airbox,moram ga rastavit,oprat i stavit novi sunđer pa ću i njega namontirat
Još moram stavit teže rolice jer nakon kaj sam odvozio 50ak km s novom kombinacijom prijenosa okretaji su se malo previše podigli pa moram to smanjit za nekih 300-400 okretaja jer sad na momente vrti 9800 kaj je previše
Jučer sam ga zalegnut raspalio 97 po gps-u kaj nije loše s obzirom na termogrupu sa skoro 64 hiljade kilometara i remenom sa 6 hiljada kilometara na grbači,Suhi je svjedok,čak je i on pohvalio moćnog runnera