ma ovako sa multivarom mi ide vise nego dobro za po gradu i u dvoje,a to mogu potvrditi dečki sa foruma koji su ga vozili...jedino da cesce vozim dvoje onda bi 200 ccm bilo must have,ali posto se 95% vremena vozim sam za to nema potreba(bar ovu sezonu) a nagodinu cemo vidjeti,ako si planiram ostaviti skuter onda cu raditi swap na 200...a ako u igri bude a2 kategorija(u sto sumljam zbog starog) onda cu prodati skuter ovakav i uzeti nesta jače ali to su jako male šanse...
krivo smo se razumijeli,nije leća gore...gore je zarulja od xenona,a prednji kraj smo morali rastavljati kako bi izvadili far,zatim smo rastavili far i morali ga preraditi skalpelom kak bi stavili sijalicu...balast smo ucvrstili i toe to...
stvarno mislim da je to to za ovu sezonu,promjenio sam sve i svašta,i stvarno nemam vise sta mjenjati,sve je uredno složeno,sto se tiče masine i svega,znam sta je gore,sve je novo stavljano i nadam se da cu ovu sezonu samo točiti i voziti!
prešao sam 2 000 km do sada i skuter radi ko sat,nisam požalio sto sam ga kupio...