eto napokon da se i ja mogu pohvaliti "novom" beštijom
danas u pola 10 sam isao po njega.
radilo se cijelo ljeto i opet nisam imao dovoljno pa je stari morao malo dodati...
inace ja sam 3 vlasnik,16 000 km,garaziran....
stanje je vrlo dobro,ima par mana ali to mene ne dira bas previse...
na njuskalu je cijena bila 13 600 kn,a ja sam ga na kraju kupio za 12 000kn i to u 3 rate...
danas sam okrenio 100 kilometara i izuzetno sam zadovoljan sa svime,od ovijesa,kočnica,ubrzanje,krajnje brzine,udobnosti...jednostavno nisam pronasao manu a uz sve to trosi ko upaljač...
po meni skuter ide stvarno dobro,dok sam čitao po forumu da vx ne ide s mjesta stvarno sam u to povjerovao,a sada bi rekao bas suprotno!ubrzanje stvarno dobro,i sa 2 osobe ne oslabi uopce puno,krajnja sa mnom oko 115 kmh,sa dvoje oko 105 kmh...
naprijed je guma mc 28 diamonds a iza mc 16,mislio sam da to nece funkcionirati ali sam ugodno iznenađen,malo sam isao u zavoje i ni jednom nisu proklizale,isto tako bilo je par naglih kocenja i sve 5!
btw iduci vikend ide na servis:mjenjanje ulja,filtera ulja,pogledati remen i rolice,auspuh ide drugi(koji je komplet ofarban u crno) jer ovaj je izgreban i hrđa ga je napala,podloga sata crna itd. sve ce to biti promjenjeno sa mojim dobrim prijatelj HRCOM koji je donor za dijelove
slike:
nesta me zajebava upload slika,pa sam samo ovih 5 jedva nekako uplodao...