eto danas nakon skoro 4 tjedna odvojio malo vremena pa reko idemo to slozit da vidimo sta kaze...
kupio nove imbus sarafe za prirubnicu(nedo Bog vise torx),uzeo diht masu da mogu zatvoriti onu jednu rupu viska na prirubnici kako treba...sklepo karb walbro od vxr,sve slozio,nakon 4 tjedna stajanja upali iz prve...
prvih par sekundi je kritično jer obično nakon sto upali počme dizati okretaje...sad ga kresnio radi ko mina,ler nizak,kad sam počeo zasarafljivati ler saraf a on reagira odmah mi je bilo jasno da ce sve sljakati
i gle čuda krme je proradilo napokon,nisam mogo izdrzati dosta je toplo vani pa reko idem se malo provozati...
dojmovi:u startu mi se cini da ide malkoc lošije nego prije iako i sad isplai fino,ali ubrzanje do 100 mi se cini osjetno bolje,nezz izgleda mi kao da do 90 dode za čas,prije mi se nije činilo da je bas tako isao...vozio sam ga 112 kmh uspravno na jednoj kratkoj relaciji tako da sam zadovoljan jako,jer napokon sve radi kako treba i spusta okretaje...
kroz ubrzanje koliko sam vidio vrti se na nekih 8800,to mi se čini taman...ceka me i servis na proljeće i opet cu uzet malossi 9.5gr ali ovaj cu put probati sa original remenom,nakon toga treba jos promjeniti ulje i filter te ulje u getribi i adios amigo toe to...trebam jos ofarbati spuh i deklo,napokon sam nasao šelnu za spuh,a i nove gume me cekaju iduce sezone....ne znam ni na koliko je odvrnut saraf smjese pa cu se i stim poigrati ali vise nista ove sezone,sad se ceka proljece a ja ga mirne duše mogu spremiti jer znam da napokon radi kako treba...
DO VIĐENJA!