Ma, generalno gledano, zasad je sve OK...
Sad san na 2000 km, i nije bilo nekih problema...
Ali, vozija san japanca neko vrime, i on me pokvarija...
Šta me je ispizdilo su sitnice...
Auspuh mu je provivbrira dok si reka keks... Za popizdit... Da san ga rastavit i malo sredit, pa je neko vrime dobro drža, sad je opet počeja vibrirat, samo manje... Odlučija san da se neću nervirat...
Zadnje pločice vibriraju na nosaču, pa klapuckaju lagano, ali se sad to od auspuha ne čuje toliko...
Prednje plastike isto znaju vibrirat...
Prednja vilica negdi ima nekih problema, kod jačeg kočenja začuje se metalni KLIK... Mislin da ću ga ove zime, dok je još pod garancijon, dat rastavit i to sredit...
Zadnja guma ima dimenziju 110/80-16, šta me isto ispizđuje...
A najviše san popizdija na zadnje amortizere... TOTALNO su bez prigušenja, samo opruga radi... Kad san sam, još nekako (loše ali...) a kad mi žena sidne iza, ajme majko... Ko pogo-stick plus mlaćenje nogarama po asvaltu...
Moran ih prominit, nema mi druge... Jedan serviser mi traži prihvatnjivu opciju, a da je ispod 100 eura komad...
Inače, vozi OK, malo zna trokirat hladan, od kad tankiran na OMV isključivo ES 100 BS ide do 80 ko munja, do 90 onako, a priko 90 kako kad...
EDIT: aj dobro, povuče on i do 100, niz malu nizbrdicu može i do 110... dalje nisan ni pokušava... i da, sve je to prema njegovom satu, ali čini mi se da bi moga bit realističan...
Jebe me i to šta maxi vjetrobranon ne ide ništa sporije nego bez, pa se sve mislin, da nije tu neka blokada u pitanju, znan da kinezi imaju neka glupa ograničenja brzine... Jednom, kad bude raskopan na servisu, znat ćemo...
Eto, jes'to tija znat...?