Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Koja svjećica ide na sp50 2007?
Dakle da uzmem ovu NGK BR9ES ?? Jer cu sutra uzet..
Jel takva ide sa orginalnim skuterok kad se kupi? I zasto bas NGK? Jel to dobro?
dakle samo zapisem ovaj kod na papiric i dam prodavacu u autodjelovima? Jel se ovaj broj moze isčitat ili? i dali se na kutijici od svijecice nalazi taj broj?
U vražju mater... Danas nije bilo svjećice pa sma stavio onu staru i igral sam se malo sa karbicem i uštelam ga da mi je krajnja 95 možda i više ali bio je zavoj pa sam morao pustit i tako par đirova i temperatuura dođe max do 6 crtica,ali ima problem kad krene,skuter krene odlično i ond akad dođe do 40-45km/h onda malo padnu obrtaji i onda se diže ponovno na više do čega može bit?-Filter je novi pročistio sam ga-svijećica odlične boje-rolice su mjenjane kod prijašnjeg vlasnika u 2 mj.-remen isto...I da primjetio sam da mi je majstor malo na grani zarezo očito flexericom pa se skuter jače čuje ali mislim da na tome gubi svojstvo rezonancije.. Sad jel može do toga bit ili... I jel se to da kako zakrpat da se ne vari jer nemam aparat za varenje..
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
SKUT je na prodaju! Ili zamjena za 125 ili 200
A ove sitnice me iznerviraju.. mislio sma da cu imat bar ciste ruke nakon prijašnjih motora ono isti k....