Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
hahahahaaa... talijan,nece tebi nijedan majstor pomoci. Kolko km ima?ako ima vise od 5 000 to ti je za novu masinu.
sreća pa nije pežola da bi na 3tkm cvikal,ko bautijaner
A sta ako bi nesto trebalo mjenjat kako bi onda za djelove? Jel mogu to oni odmah nabavit, jer bi ja skuter odma vozio kući,jer ne mislim onda tako skoro u ZG vise idme prema Zadru..
A sta ako bi nesto trebalo mjenjat kako bi onda za djelove?
Od potrošnog materijala ak bu nekaj trebalo mijenjat ima za kupit u Zagrebu,tak da to nebi trebao bit problem,probaš se dogovorit prvo s nekim da pogleda skut i onda vidiš dal treba kupit kaj il ne,a ovi članovi kaj ih je Loris naveo sam čuo da korektno rade svoj posao i da se kuže i sigurno te neće za#ebat ko ovi u ovlaštenom,nego će ti sigurno puno bolje i korektnije napravit
Hvala... Jel mjenja koji od njih i gume jer sma kupio novu pa bi i nju odmah stavio.. I di se dečki pobliže nalaze?
Samo mi je žao šta nisam ovu gumu vec skurio
Ok.. moze link od njegovog profila? Ja neznam kome vise dat da servisira..
Zvao sam ovog danas u servisu i kaže da puni bateriju i mjenja gumu.. Nadam se da bi mozda cak i danas mogao ic po njega.. a najkasnije sutra mislim.. Koliko bi došao taj servis u servisima di vi servisirate svoje skutere? (promjena gume,balansiranje,punjenje akumulatora)? Da znam otpilikr koliko ce to vec doc + još štelanja razna i možda neka sitnica još..