Nema tu kvake, uglavnom to stavljaju jer je 125 slab, i onda stave cilindar i klip od 200 ili čak komplet mašinu 200... Ispravnost i sigurnost kao i kod normalnog serijskog ako je uredno složeno a uglavnom je. Tehnički također prolazi jer nema očite razlike između 125 i 200 pa prolazi bez problema kako na teh. tako i s policijom.
ako imaš vozačku za 125 kupi 125, a 50-tka ako je uredno održavana nema šta bit, vjerojatno ćeš odmah morat investirat u nove gume ( 100 eura ) redovni servis ( 50-tak eura max ), pogledaj kako ide, je li bila lupana itd. javi dojmove i cijenu 15tkm nije velika km
ok jos s 125 na 200, ali s 50 na 200ccm ima ohoho razlike sto financijski sto legalno, al dobro svejedno necu grlom u jagode dok se malo ne vratim u moto film
Imam A kategoriju samo nemam novaca ni trenutno prevelike zelje za iskesirati se za jaci skut, kad sam poceo gledati mislio uzeti bas nesto bezveze samo da vozi do trgovine ono 3-4tkn sad sam vec na 10k
gledao sam neki dan runnera 50ccm 08' nekih 15tkm serijala vozi ga stariji covjek, redovno je odrzavan(cak ima nove gume:D) pali uredno na starter i kurblu provozao se malo kroz ulicu nikakvih cudnih zvukova nema, plastike sve cvrste na mjestu nije nikad padano i to je to sto se ja razumijem pogledati
e da jedina mana mu je sto čiča ne drzi bas do estetike tj. navlaci neku ceradu na skuter pa je pun sitnih riseva ali to mislim da se rijesi poliranjem i kao novi je, čiča obećao vratiti lovu ako mi stane do kuce(150km)
znaci kazes da 15tkm nije problem ni vrijeme za sto vitalno mijenjati? meni je relativno bitno da skuter ne stane jer u krugu 150km mi nema servisa ni tko popraviti +zajebancija s transportom itd...