Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
i onda se vozi na pijađu...pa bolje vozit onda nekog vx-a,koji ide tak isto a troši manje...ili u nekom autiću...
To sa malom potrosnjom i base kitom na minarelliu je istina. OK, 3 litre po gradu nece trosit nego mozda na otvorenoj cesti na duljoj relaciji i konstatnom otvoru gasa bez ubrzavanja i kocenja.Zanimljivo da se na Pjadju to ne moze tako postelat - u pravilu tada trosi vise sa istim setupom.Meni je bio skut savrseno postelan (nrg LC, mhr replika kit, yasuni R, 19 karb) i na otvorenoj cesti bi trosio minimalno 4,8 litara, a po gradu 5,5 cak i do 6
Al sad sve to pada u vodu pošto se sad za 50kn dobi niti 5l 10.25Kn je danas od sutra 10.45kn ili koliko već...pa za par dana zbog većeg poreza i preko 11.5kn Od ovog ljeta počinju nove kalkulacije
dizela roknit na skutera
Koliko trosi stari runner sa 12 karbom i sc08? Nedavno smo negdje pricali o tome samo ne mogu nac sad
Za po Zagorju nisam nikad mjeril..uvjek sam pozabil...to je bilo mjereno Zagorje(Krapinske)-ZG Borongaj znači bilo je otvorene vožnje kao i dosta gradske...rekel bi 50-50. Ali kad sam stavil 19mm odmah se primjetilo da brže pada kazaljka, sad je 50kn taman za tu relaciju i ne ostane ni kapi benzina... Mada zvučalo smiješno ali meni više cucla kad se vozim po zagorskoj 80kmh sa malo gasa nego po gradu kad se vozim svakak To mi nikak nejde h glavu zakaj je to tak... Al sad sve to pada u vodu pošto se sad za 50kn dobi niti 5l 10.25Kn je danas od sutra 10.45kn ili koliko već...pa za par dana zbog većeg poreza i preko 11.5kn Od ovog ljeta počinju nove kalkulacije
ali po gradu (ZG, Centar i okolica sa brdo semafora) nikako ispod 5,5
to je bilo mjereno Zagorje(Krapinske)-ZG Borongaj znači bilo je otvorene vožnje kao i dosta gradske...rekel bi 50-50.
piše se mjere a ne mijere
Meni novi sa sc08 sa 17.5 karbom,diznom 60 i limićem troši max 4.5l al po gradu i to non stop pun gas
meni isti setup, al bez limića na karbu, 4.2l po gradu, 3.8 izvan... full gas
Koje rolice imas 5,3? Koliko ide?
6,1 i dobro ti islo? Meni sa 6.4 nije smio primaknit brdu, čim sam 5.3 stavio preporod, moj je isto tako isao 90-tak po satu, pravit 80-tak,,, znaci nemam zasta stavljat 12 karb? ako sa ovim 17.5 dobijem potrošnju oko 4.5l bit ce dobro
mozda da probam sa tim, 6.0 ili koliko vec?