Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ej imao sam ja slican problem,trebao mi je karburator 19-ka,al nisam mogao da nadjem,onda mi je prijatelj umjesto dizne stavio,vjerovao ili ne,probusen cep od reklamnog parfema (oriflem i sl),rupa je bila mozda 1mm,al motor je isao kao lud,cak je nabijao brzinu do 118km/h.potrosnju goriva ti ne smijem reci
e ovo ti je extra chip tuning koji diže bez problema brzinu na 118 km/h (a šta bi da je od orginalne boce parfema a ne od reklamne uuuuuuuuu)
Dal može od dezodoransa ......................................
Citat: C.L. - 02 Travanj, 2008, 19:56:07Dal može od dezodoransa ...................................... ne, ali ide od velebitskog piva!
tema nest kao lik stavio tt na ranera a serijska dizna i kao trebao bi vecu i pazi bisera, sa forum.hrCitat: vukota - 02 Travanj, 2008, 16:54:56ej imao sam ja slican problem,trebao mi je karburator 19-ka,al nisam mogao da nadjem,onda mi je prijatelj umjesto dizne stavio,vjerovao ili ne,probusen cep od reklamnog parfema (oriflem i sl),rupa je bila mozda 1mm,al motor je isao kao lud,cak je nabijao brzinu do 118km/h.potrosnju goriva ti ne smijem recie zamisli da je uspel nabaviti taj frg 19 i da je stavil taj čep gore išo bi prek 130!!!