OK. Da li će se ovaj Malossijev remen prilagoditi jer sam prešao možda jedva 50km s njim ili... i koliko na kraju mogu preći sa njim? Da znam trebam li nabaviti male oprugice i centralni i koliko one u stvari dođu
On je sjeo i sada je tako kako je... Potrosenost remena se gleda po njegovoj sirini jer kao sto sam rekao bocnim stranama ostvaruje kontakt...
Centralni cca. 80kn manje opruge set 3 vrste cca. 120 kn
Kazes za koji motor trebas i to je to...
Kada budes mijenjao najbolje ti je da kvacilo skidas sa pistoljem, onda onu veliku maticu (gedora 38 mislim) odvrnes tako da kvacilo omotano krpom stavis u skripac i odsarafis sa francuzem ili cekic + odvijac ako ne ide nikako drugacije...
Pazi kada se odsarafi da ti ne skoci u facu, jer je opruga prednapregnuta...
kada budes vracao natrag potreban ti je jos jedan da ti stisne dok ti rukom ne nasarafis maticu, poslije ju pritegnes....
PRIJE ODVRTANJA MATICE FLOMICEM ZABILJEZI (CRTA PREKO MATICE I KUPLUNGA) DA ZNAS KOLIKO TREBAS STEGNUTI...Svakako to promijeni, vjeruj mi osjetit ces razliku... ako nisi mijenjao rolice onda ti je najbolje da i njih promijenis, ako nemas rezonantni auspuh i multivar onda uzmi serijske rolice... Taj remen ce ti izdrzati nesto manje nego serijski... Njegova prednost je manje zagrijavanje... -> tebi ne igra nikakavu ulogu.