Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: kupovina ovog auta ? sta mislite  (Posjeta: 67728 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
Odg: kupovina ovog auta ? sta mislite
« Odgovori #80 : 14 Prosinac, 2011, 23:53:58 »
ja sa golfom 2 gtd to ne uspijevam  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
druge ne zelim ni spominjati jer trose puno vise  :toothy11:
Meni stara u aygo naspe pun rezervar i voza se da zaboravi gdje i kad je nasula  :toothy12:

Offline toni095

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: nrg mc3 150
« Odgovori #81 : 14 Prosinac, 2011, 23:57:58 »
de ba uvijek ima goriva u pugu a da iko vise predje od mene km u gradu nema tog na hawku je bilo preko 30.000 a kupio ga prosle godine u octobru :P
i necu bmw skupo za opdrzavanje i sipanje sto jest jest ocu da kad naspem 100kn( 25km) da mi moze bit barem 2 dana

2 dana sa 100 kn goriva mos jedino ako ce ti auto bit parkiran isprid kuce

Offline benjamin_hawk

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • ulje i gorivo :D
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Brcko
  • Moj Skuter: peugeot sf2
  • Moja Kaciga: uvex
  • MojSetup: dr.evo
  • MojSpuh: tecnigas rs
« Odgovori #82 : 15 Prosinac, 2011, 00:05:39 »
druze to ti je vise od 12 litara goriva racunaj da auto trosi 6 litara to ti je 200 km jebaji ga ako ces prec za 2 dana 200km koji baxus toliko prelazi
peugeot rullezz xD

Offline toni095

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #83 : 15 Prosinac, 2011, 00:12:21 »
druze to ti je vise od 12 litara goriva racunaj da auto trosi 6 litara to ti je 200 km jebaji ga ako ces prec za 2 dana 200km koji baxus toliko prelazi

to nije priko 12 litara, bar ne kod mene :S...a 200 km ce cini puno al to je k

Offline benjamin_hawk

• forumski skuteraš
« Odgovori #84 : 15 Prosinac, 2011, 00:14:57 »

to nije priko 12 litara, bar ne kod mene :S...a 200 km ce cini puno al to je k
pa niej jbg ne idem ja nigdje dalje ustanem u 12 onda u skolu abd s autom to mi je 2km i kuci i na trening to je isto 2 km xD ukupono sve nije 10 km jednio kad ocu negdje da idem msm komotno mi moze bit tih 10-12 litara 2 dana
peugeot rullezz xD

Offline toni095

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #85 : 15 Prosinac, 2011, 00:24:07 »
pa niej jbg ne idem ja nigdje dalje ustanem u 12 onda u skolu abd s autom to mi je 2km i kuci i na trening to je isto 2 km xD ukupono sve nije 10 km jednio kad ocu negdje da idem msm komotno mi moze bit tih 10-12 litara 2 dana

nzn ako ti ides samo u skolu i na trening ok, ja san uvik u diru tako da....

Offline benjamin_hawk

• forumski skuteraš
« Odgovori #86 : 15 Prosinac, 2011, 00:28:02 »
nzn ako ti ides samo u skolu i na trening ok, ja san uvik u diru tako da....
pa ja jbg jedino subotom planiram ici daleko uvijek negdje izlazit al to je drugo za to dobijam extra pare malo bg,zagreb i tak
sad ce i miki da polozi kad on dobie vazacku idemo sve vas obic sa foruma xD
u mecki ayga mu stara vise voli neg njega xD sjecam se ovog ove godine tek kupili auto i stoji mikijev auspuh i skuter i plastike iza kuce u hladu dodje stara s autom izadje sutnu sve plastike baci auspuh i stavi auto kaze necu a mi auto gori hahahah
peugeot rullezz xD

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #87 : 15 Prosinac, 2011, 02:23:57 »
Maloumni komentari od maloumnog covjeka
vec san ti reka da se ne vracas dok se ne odglupiras i otvoris oci
Rock out till your life is at an end

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #88 : 15 Prosinac, 2011, 04:25:57 »
Nismo te baš htjeli naterat da se predomisliš na micru, u tome ni parkiran nisi siguran  :icon_biggrin: Radije vozi golf 2 1.6 dizel (idealan auto za početnike) ako ga i razbiješ- čitav prednji kraj 400km  :icon_biggrin:, 1-2 godine vožaj, divljaj (jedva u prvoj starta) prodaj i onda biraj neki jači bolji, taman ćeš se smirit.. Golf 4 sa plinskim amortizerima i 17" je jako stabilan auto, dobije se osjećaj da je nemoguće sletit, a zbog svoje male težine vrlo je osjetljiv na zemlju, kamenice po putu a tu najviše početnici griješe. Kad bi ga razbio popravak je preskup za takvu klasu auta. Smatram da je idealno 115-130ks za takav auto, sve više je pretjerano a manje slabo, osobno imam 1.6 105ks
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #89 : 15 Prosinac, 2011, 07:34:47 »
vec san ti reka da se ne vracas dok se ne odglupiras i otvoris oci

Ma ko si ti da ces meni govorit sta da radim...ja otvorene oci imam stalno i druzim se sa svakakvim ljudima koji svasta voze, pocevsi od moje obitelji...to sto si ti seljacina nije moj problem, komentari su ti i dalje maloumni

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #90 : 15 Prosinac, 2011, 08:12:16 »
a ko si ti da ces meni govorit da sam malouman?seljacina te je ujebala tupino,ja se ne druzin s ljudima koji svasta voze nego san sam prosa XX auta jer vec dobrih 8 godina vozin i od toga par alfi a i jednu u obitelji iman...sta se tice auta po meni su japanski i korejski broj 1 po kvaliteti i tehnologiji i tu im nitko nista ne moze.vw ja volin cisto zato jer su mi se svidili,niko u mojoj obitelji ni uzoj ni siroj nije bia gastarbajter ni nista blizu,niti itko voli vw tako da te price u vodu padaju.i za mene alfa nikad nece bit auto jer su talijani previse drljavi.zamisli da jedna moderna alfa ima pozicijske zarulje kakve jedino kamioni koriste i kad su mi trebale nikud ih nisam moga nac,prednje svitlo mi se samo od sebe ugasi i isto tako kad mu dode onda se opet upali,prodes kroz lokvu pa nemozes vise saltat...da ne nabrajan dalje.alfa je za mene zadnja rupa na sviralu i najgore smece.jedino 159 i brera mogu proc jer lipo izgledaju.i yuga mi je draze vozit nego alfu :toothy3:
« Zadnja izmjena: 15 Prosinac, 2011, 08:13:48 Lugburz »

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #91 : 15 Prosinac, 2011, 08:35:46 »

meni 100kn traje bar tjedan-dva :icon_scratch:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #92 : 15 Prosinac, 2011, 09:33:27 »
to za alfu ti bas i nevirujen, imali su svojih losih stvari sto su znali napraviti, ali jbg, svaka marka ima toga... to za lokve i saltanje mi zvuci tako debilno da to nisu istine...

a to za 100 kn da vam traje par dana... jbt pa jel vi to vozite onda.. ja dosta puta moram i po 150 ili 200 kn dnevno tociti, a nit koljem auto nit nesto pretjerano daleko vozim.... svakodnevno mi je sigurno oko 110km minimum sto predjem autom....
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #93 : 15 Prosinac, 2011, 09:37:51 »
a ko si ti da ces meni govorit da sam malouman?seljacina te je ujebala tupino,ja se ne druzin s ljudima koji svasta voze nego san sam prosa XX auta jer vec dobrih 8 godina vozin i od toga par alfi a i jednu u obitelji iman...sta se tice auta po meni su japanski i korejski broj 1 po kvaliteti i tehnologiji i tu im nitko nista ne moze.vw ja volin cisto zato jer su mi se svidili,niko u mojoj obitelji ni uzoj ni siroj nije bia gastarbajter ni nista blizu,niti itko voli vw tako da te price u vodu padaju.i za mene alfa nikad nece bit auto jer su talijani previse drljavi.zamisli da jedna moderna alfa ima pozicijske zarulje kakve jedino kamioni koriste i kad su mi trebale nikud ih nisam moga nac,prednje svitlo mi se samo od sebe ugasi i isto tako kad mu dode onda se opet upali,prodes kroz lokvu pa nemozes vise saltat...da ne nabrajan dalje.alfa je za mene zadnja rupa na sviralu i najgore smece.jedino 159 i brera mogu proc jer lipo izgledaju.i yuga mi je draze vozit nego alfu :toothy3:

Tvoji komentari dokazuju to...zasto ja nemam roblema s njom, auto je star nije sve savrseno, ali problema nemam...zasto susjed i bolji prijatelj nema problema sa svojima...zasto jos jedan frend tari svoju stalno u blokadi i nema problema
Alfa nije savrsen auto, ima mana i ja cu to prvi rec...ali da pruza puno gusta pruza...a da su tako jebeno lose kao sto ti pricas ne bi ih nitko imao, a ja bome po cesti vidim da ih nema malo...
Nije bitno, ako po pozicijama gledas dal je auto dobar ili ne onda sta da ti kazem...najbolje da nitko ne kupi meganea jer moras skidat kotac za zamijenit zarulju u faru...za to saltanje odi provjerit u servis jer kad bi to tako bilo niti jedna ne bi po kisi vozila...malo pretjerujes u tome da na alfi nista ne valja, znam puno takvih...koji su naisli na los model i neodrzavan, ili ih uopce nisu ni vozili nego to culi usmenom predajom

Offline benjamin_hawk

• forumski skuteraš
« Odgovori #94 : 15 Prosinac, 2011, 11:26:48 »
a dajte ljudi pa koliko vi to prelazite s autima ovaj trosi 200kn dnevno pa svaki dan da odem u sarajevo i da se vratim treba mi toliko a ok kod nas je gorivo jeftinije 8kn cca
ali 100 kn komotno moze biti skola,radnja,u grad na kafu i trening
a sto se tice tih auta ljudi znate da je vw najbolji :D
jedino koje gotivim su toyote i mazde :D kuma mi ima mazdu neku kupila ju je sa 28tkm zena nema pojma o autiima ja nisam vjerovo kad mi je rekla da je samo zamijenila 1 svijecice,3 puta ulje i jednom kocnice :P sad auto ima oko 200.000
peugeot rullezz xD

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #96 : 15 Prosinac, 2011, 11:36:12 »
Sve ti ovisi kako se vozis i koliko trosi...meni alfa ima potrosnju od 8-8.5 litara NORMALNE voznje...za auto od 139KS i kracom getribom to je po meni jedna jako dobra cifra...naravno cim se stisne, onda leti ali bome onda i trosi...

Ovo za mijenjanje 3 puta u 170 000KM je ili jebena sreca ili ne znam sta ali sigurno nije dobro za masinu

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #97 : 15 Prosinac, 2011, 18:57:31 »
to za lokve i saltanje mi zvuci tako debilno da to nisu istine...
dabog da ja umra ovaj sekund ako lazen.prosa san kroz lokvu i nakon 10ak min mi je suvozac triba pomagat da micen mjenjac livo-desno.
Tvoji komentari dokazuju to...zasto ja nemam roblema s njom, auto je star nije sve savrseno, ali problema nemam...zasto susjed i bolji prijatelj nema problema sa svojima...zasto jos jedan frend tari svoju stalno u blokadi i nema problema
Alfa nije savrsen auto, ima mana i ja cu to prvi rec...ali da pruza puno gusta pruza...a da su tako jebeno lose kao sto ti pricas ne bi ih nitko imao, a ja bome po cesti vidim da ih nema malo...
Nije bitno, ako po pozicijama gledas dal je auto dobar ili ne onda sta da ti kazem...najbolje da nitko ne kupi meganea jer moras skidat kotac za zamijenit zarulju u faru...za to saltanje odi provjerit u servis jer kad bi to tako bilo niti jedna ne bi po kisi vozila...malo pretjerujes u tome da na alfi nista ne valja, znam puno takvih...koji su naisli na los model i neodrzavan, ili ih uopce nisu ni vozili nego to culi usmenom predajom
ova moja je prvi vlasnik,2003. godina.po zaruljici pozicije ne gledan kakav je auto,al da auto iz 2003. ima zarulju kakvu samo stajadin/yugo imaju koliko ja znan mi je u najmanju ruku smijesno.i jos 30 kn komad u ducanu za talijanske aute...ja s druge strane imam par prijatelja koji su vozili jednom alfu pa kazu da vise nikad talijan nece u njihove ruke.alfe se kupuju srcem a ne razumom...a kad razum proradi onda se kupi auto.

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #98 : 15 Prosinac, 2011, 19:07:04 »
alfe se kupuju srcem to je istina...al zasto onda znam dosta osoba koje nemaju problema i stalno ih voze pa cak i vise komada u obitelji...ipak se malo vise krecem u tim krugovima jer volim alfe, tako da ti sve to ne stoji

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac