a ko si ti da ces meni govorit da sam malouman?seljacina te je ujebala tupino,ja se ne druzin s ljudima koji svasta voze nego san sam prosa XX auta jer vec dobrih 8 godina vozin i od toga par alfi a i jednu u obitelji iman...sta se tice auta po meni su japanski i korejski broj 1 po kvaliteti i tehnologiji i tu im nitko nista ne moze.vw ja volin cisto zato jer su mi se svidili,niko u mojoj obitelji ni uzoj ni siroj nije bia gastarbajter ni nista blizu,niti itko voli vw tako da te price u vodu padaju.i za mene alfa nikad nece bit auto jer su talijani previse drljavi.zamisli da jedna moderna alfa ima pozicijske zarulje kakve jedino kamioni koriste i kad su mi trebale nikud ih nisam moga nac,prednje svitlo mi se samo od sebe ugasi i isto tako kad mu dode onda se opet upali,prodes kroz lokvu pa nemozes vise saltat...da ne nabrajan dalje.alfa je za mene zadnja rupa na sviralu i najgore smece.jedino 159 i brera mogu proc jer lipo izgledaju.i yuga mi je draze vozit nego alfu
Tvoji komentari dokazuju to...zasto ja nemam roblema s njom, auto je star nije sve savrseno, ali problema nemam...zasto susjed i bolji prijatelj nema problema sa svojima...zasto jos jedan frend tari svoju stalno u blokadi i nema problema
Alfa nije savrsen auto, ima mana i ja cu to prvi rec...ali da pruza puno gusta pruza...a da su tako jebeno lose kao sto ti pricas ne bi ih nitko imao, a ja bome po cesti vidim da ih nema malo...
Nije bitno, ako po pozicijama gledas dal je auto dobar ili ne onda sta da ti kazem...najbolje da nitko ne kupi meganea jer moras skidat kotac za zamijenit zarulju u faru...za to saltanje odi provjerit u servis jer kad bi to tako bilo niti jedna ne bi po kisi vozila...malo pretjerujes u tome da na alfi nista ne valja, znam puno takvih...koji su naisli na los model i neodrzavan, ili ih uopce nisu ni vozili nego to culi usmenom predajom