prije svega ti si prvi od ovih debilnih laprdala...sad cu ti rec zasto
zadnji i predzadnji model meganea...za promijenit zarulju u faru imas rupu u unutarnjem dijelu blatobrana, za koji bi trebalo skidat kotac iako se moze jedva provuc ruka pokraj njega...drugi put kad mi kazes da nemam veze, odi se informirat jel ti jasno
pricas mi o 2.5 alfi a nemas pojma ni kako ide, nije ti to mercedes iz 90.te
mislio sam rec ovo prije,al nisam...ovaj zivi u brckom, pa u cijeloj bosni su njemacki auto svetinja, ako kazes drukcije jos ce te i protjerat...ajde molim te...90% ljudi na ovom foruma o autima nema veze, tako da se vi drzite skutera radje
Hahhah komedije ...Sad ispadas ti jos veci tudum nego sta si bio par postova prije,.. jeli stvarno ima rupu
jel tebi jasno da ja radim s takvim autima na praksi,na 3 meganea sam promjenio zarulje s malo muke ali nikakvog skidanja kotaca
mislim kome ce uopce past na pamet skidat kolo, smotas lafe u livu ili desnu stranu di ti je lakse i minjas ko covik......
I tebi je krivo za vw u bosni pa to ti je primjer to je covjece bosna i bilo zima led, ljeto vidis ruzinavi ili citavi oni i dalje idu i iduu kako necete to vise zacrtat u glavi pa ja neznam stvarno, ako stanu cekic francuz ,kljesta ,komad žice, i teraj dalje.... nemogu vise neke od vas slusat