al stvarno ne kuzim kaj se tu ima radit, on je sam po sebi odlican, pogotovo taj hydractive 2.
nije activa ovjes nego obicni..activin je u vecini slucajeva na 3.0 v6 i kao dodatna oprema na nekin xantiama,al je jako rijedak sta san uspia vidit..u mene je najobicnija hidraulika i auto je bia uzas za vozit malo brze i zesce jer je cili pliva po okukama ( tu dolazi do razlike u activa ovjesu di s jednin botunon utvrdis auto) dok je u mene to nemoguce i auto je slozen samo da bude udoban,al zato nemoguc za ista drugo.. pa san odnia auto u ovog sta u splitu radi hidrauliku, u biti koliko znan jedini koji se usudija igrat s tin stvarima na ovon podrucju i on je spustia auto,ne mogu se sitit koliko,al podosta, naprid jedno 5 c,,a nazad mozda 3 cm i samin time se auto utvrdilo dosta..al ako si se ikad vozia u xantii u obicnon polozaju i najspustenijen polozaju,onda znas o cemu prican,u obicnon polozaju pliva ko luda i udobna je,dok u najspustenijen polozaju ( ima 3 polozaja na rucici hidraulike u autu) je jebeno tvrda i cila skace i prakticki se auto ne moze vozit,a i to je servisni polozaj tako da nije namijenjen za voznju, e sad je on meni iskombinira priko nekih regulatora ili sta ja znan, da spusti auto, s cine ga je dodatno utvrdia i sad je auto negdi na granici izmedu plivanja i nesnosnog tucenja i skakanja,znaci jos je relativno udobna za vozit( s obziron da je na gumam 225/35) je jos i udobna,al je zato za okuke jebeno stabilna
to nije problem nastimat tu visinu,al triba znat koliko je spustit,jer previse rezultira pretvrdin i nevoznin auton,a premalo ce opet plivat previse..
sistem je nesto ala gewinde na autu, ili stelajuci amortizeri,samo sta je ovo hidraulika pa se drukcije stela