Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: kupovina ovog auta ? sta mislite  (Posjeta: 67695 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Matej28

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-3)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: VX 250
  • MojSetup: ZARIBAN
  • MojSpuh: Serijalović
Odg: kupovina ovog auta ? sta mislite
« Odgovori #280 : 29 Prosinac, 2011, 13:11:47 »
lol, koje gluposti su ovdje napisane ja nemogu vjerovat..

evo primjera radi moj galaxy 1.9 tdi (isto ko vw sharan)

sad je napunio 480 000 km, reparirali turbinu na 430t, spone su originalne kao i krajnice, kugle originalne, jefino na ovjesu mjenjali selenblokove i stabilizatore balans stangi...i amortizere i te gluposti

motor nikad nije otvaran, nije bas ni pazen, pogotovo od strane mog brata...motor niti dimi, niti trosi ulje, radi odlicno

isto tako imali golfa 3 1.9 tdi, ista stvar..prodali ga sa 420 (motor nikad otvaran)

oba motora su 110 konja

a to mjenjat motor na 200? pa motor je ko novi na 200t km

daj drnda nemoj kenjat ako neznas, imali smo isto tako i golfa 2 gtd koji je okrenuo pola milje km  ::)

japanci jesu kvalitetni, volio bi imat i takvo jedno vozilo u kuci, ali nemojte lagat i navodit primjere koji nisu istiniti

a malo o alfi, pogledajte samo onaj alfin jtd motor, pogledajte koliko ih je samo kod majstora

ni jedan nevalja dizel njihov...

skoda je isto sad presla na novu razinu, kvaliteta joj je isto  :headbang:

a ovaj audi, kod njih je ja mislim mana sto kad ode kugla se mjenja kompleta vilica...a i dijelovi su skupi
al je isto kvalitetan i skoro nepoderiv

istina da tdi motor radi ko traktor spram novih japanskih dizela, ali on ne trosi nista, pouzdan je, ide odlicno...

Nisam samo za vw, ali brate kad procitam ovolko gluposti moram reagirat

imam ja i korejca u kuci, i opela...volio bi isto neku mazdu ubost za po gradu :D

Offline sfreak

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #281 : 29 Prosinac, 2011, 13:36:42 »
jtd pa da nevalja...ok, svakim danom ovdje mogu cut nesto novo i glupo

btw jtd nije alfin motor, odavno vise ne postoje alfini motori

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #282 : 29 Prosinac, 2011, 14:01:03 »
matej, to za jd je glupost, taj motor je sasvim ok, a nije alfin...
ugradjiva se u druge marke isto, ali bitno je da se kod alfe samo kvari  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

nisam rekao da vw nevalja, motori su im super, ali ja sa mojima sam samo zadovolja po pitanju potrosnje  :binkybaby:
a to da ovaj pajero nije stvaran... cim odem do covjeka slikati cu ti stanje...
prvi rodjak mi ima patrola GR, mislim 116 ks, ima oko 800 tisuca, samo je jednom masina otvarana, ali u vlasnika prije...
vw ima dobre tdi motore, osim one 2.0 serije
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline vale_vx

• forumski biciklist
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
« Odgovori #283 : 29 Prosinac, 2011, 14:50:00 »
ljudi ajde više shvatite da se svi auti kvare, i da možeš pratit sva moguća istraživanja i kupit auto koji je po njima najkvalitetniji i bez kvarova i da tvoj može dva put mjesečno na popravak, i na 70m tisuća se raspast.
svaki model ima svoje boljke, ali ove generaliziranje o markama mi ide na k.... nemam ništa protiv ni jedne marke, volim VAG i vozim ga, ali bes ustručavanja bi uzeo i alfu kad bi imala model koji bi mi odgovarao cjenovno i po ostalim karakteristikama, kao također bilo kojeg japanca a i amera.
ja trenutno imam doma dva auta sa 1,9tdi motorima, i sa oba nema problema, ali ne znači da se sutra neće raspast bez obzira na kilometražu. za isti motor znam primjere di su ljudi vozili 400ak tisuća bez većeg kvara, dok ih ima kojima su crkavale turbine na 50tkm. također jtd iz alfe nitko nemože osporit da je dobar, jer se ugrađuje u 8 drugih marki samo da se nezna. (inače 1,9 cdti iz opela, saaba itd je isti kao taj u alfi za kojeg neki govore da nevalja, ali je zato u opelu najbolji)
i mercedes je super marka i neki ljudi ga voze cijeli život, ali isto tako se sjetite kad su ljudi htjeli zapalit svoje e klase ispred eurolinea prije 5-6godina, tako da ništa nema pravila!
sve ovisi o sreći, a dosta i o održavanju, jer meni na audiju može otić turbina sutra na 105000km, a ona na bori koju voze svi doma može trajat još preko 100tkm iako auto već ima preko 200tisuća

najbolji auto je novi, i to nemože nitko osporit, samo se nadam da ću i ja budala jednog dana takav kupit, iako to već govorim 3godien pa sam opet uzeo rabljeni
rab

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #284 : 29 Prosinac, 2011, 15:13:33 »
Vale je po meni sve rekao  :icon_thumright:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #285 : 29 Prosinac, 2011, 16:25:20 »
 :icon_thumright:

Offline dusVu

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vu
  • Moj Skuter: vise nije moj..
« Odgovori #286 : 03 Siječanj, 2012, 02:51:05 »

najbolji auto je novi
:icon_thumright:  bezveze rasprava, sve je to relativno..vise manje, isto sr*nje drugo pakovanje..ma da ja iz prve ruke mogu reci jedino o japancima, nikakvih problema..
« Zadnja izmjena: 03 Siječanj, 2012, 03:00:59 dusVu »
benjamin_hawk : "mikijev nrg ide ko munja pa vi gledajte"

Offline benjamin_hawk

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • ulje i gorivo :D
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Brcko
  • Moj Skuter: peugeot sf2
  • Moja Kaciga: uvex
  • MojSetup: dr.evo
  • MojSpuh: tecnigas rs
« Odgovori #287 : 03 Siječanj, 2012, 10:48:58 »
neznam ja za druge alfe vidjam po servisima mnogo al ih ne osudjujem niti jedno auto osudjujem ali znam da vw-ov svaki motor valja :D nije to djaba das auto
i naravno po statistici je golf najprodavani u evropi
peugeot rullezz xD

Offline ziloryder

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Baotian
  • Moja Kaciga: Ixs
  • MojSetup: 72cc, Malossi 5.1g,
« Odgovori #288 : 03 Siječanj, 2012, 11:00:27 »
neznam ja za druge alfe vidjam po servisima mnogo al ih ne osudjujem niti jedno auto osudjujem ali znam da vw-ov svaki motor valja :D nije to djaba das auto
AJDE TI DAS AUTO KUPUJ VISE TO AUTO!!!
Ne brže od života!!

Offline shegy

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: PŽ-ZG-KA
  • Moj Skuter: aprilia sr ditek, jogurt, cr250
« Odgovori #289 : 03 Siječanj, 2012, 11:51:11 »
ljudi svi novi motorvi valjaju ... od tdia dcia hdia jtdia crdia dtia , sve je to sad jedna visa razina i definitivno svi valjaju

kak je meni hdi definitivno na prvom mjestu tak je nekom jtd i amen

edit: moja šlepa peugeot bokser 2.8 hdi sad na satu ima oko 800 000 km (nisam prvi vlasnik i definitivno je skidana kilometraza prije nego sam je kupio ) tako da niko nezna koliko ima km , a vozi se ko nova i nikad nikakvih problema, sad je negdje kod mainza (eto u kakvom je stanju i koliko je pouzdana)., i to mi nije jedini hdi u vlasništvu koji ima preko pol miliona
a isto tako imao sam volva s70 2.5 tdi (5ak redni vw motor 140 konja) i sad ima preko 800 000 km mada vise nije kod mene
« Zadnja izmjena: 03 Siječanj, 2012, 11:59:36 shegy »
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ

Offline dusVu

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Vu
  • Moj Skuter: vise nije moj..
« Odgovori #290 : 04 Siječanj, 2012, 00:36:31 »
TAS auto
benjamin_hawk : "mikijev nrg ide ko munja pa vi gledajte"

Offline Miki-speedy

• Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Nexus 250
« Odgovori #291 : 04 Siječanj, 2012, 02:34:48 »
Starija vozila su dobra vozila
Samo pogledajte uopste na tehniku,prije se pravio auto da traje i traje danas ga prave da zarade na dijelovima
Isto je i sa televizorima,telefonima,motorima

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #292 : 04 Siječanj, 2012, 11:11:05 »
ma golf duja 5 brzina 1.6 dizl majka ;D

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #293 : 04 Siječanj, 2012, 14:42:40 »
ma golf duja 5 brzina 1.6 dizl majka ;D
bez turbine je k**ra* od auta, dimi a ne ide, a snage nema ni na papiru, kamoli u praksi  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
« Odgovori #294 : 05 Siječanj, 2012, 00:49:02 »
nemam nista od laganja, ima mi kum pasata sa 700tkm, 2 generalke, vozi i dalje, frend mi ima oktaviu 90 ks tdi, sa 186k k km jedino ima problem sto mu voda u gepek ulazi i krepala mu muzika... sve zabrtvljeno ali ne pomaze  :dontknow:
nemam nista kontra nikoga ni ikoje marke, alo meni osobno su se japanci dokazali ko broj 1 za aute

http://www.net.hr/auti/page/2011/01/26/0212006.html

http://autoklub.jutarnji.hr/toyota-povlaci-u-servis-550-000-automobila-/986136/

http://www.net.hr/auti/page/2011/12/02/0118006.html

http://www.nacional.hr/clanak/100573/ponovno-problemi-toyota-povlaci-17-milijuna-vozila-diljem-svijeta

http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=132271

http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarstvo/honda-povlaci-skoro-milijun-vozila-diljem-svijeta.html

http://www.glasistre.hr/lifestyle/automoto/vijest/340456

http://danas.net.hr/svijet/page/2010/08/18/0317006.html

jel ti triba jos? ja neznan vas par po forumu non stop gurate neke "svoje" pi*darije.. em ne valja ovi mobitel,em ne valja ovi motor,em ne valja ovi auto
a cinjenica je da je to VISE MANJE isti k, kako te potrefi auto i kako ga odrzavas,nista nije savrseno i sve je kvarljivo,u biti ono sta je vale napisa je tocno i potpuno :icon_thumright:

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
« Odgovori #295 : 05 Siječanj, 2012, 00:54:27 »
slazem se s valom ...
dalje za hondu : Automobil se povlače jer su primijećeni kvarovi tijekom otvaranja i zatvaranja prozora te greškama na motoru kod hibridnih modela. Iz Honde poručuju kako greške nisu još prouzročile niti jednu nesreću.
toyota se zna tasto je sranje nastalo, u americi j tojota najprodavanija i unistila je americku auto industriju pa svako malo u americi japanci imaju neka sranja kao...
svi auti imaju greske i to je normalno...
meni je i nissan i fiat pozvan na servis radi uklanjanja tvornicke greske, iako je nije bilo... nezz, po tome vidis i koliko firma drzi do kupaca...
ne kudim nikad auto nego isticem mane i prednosti... ja osobno imam svoje auto koje zelim i to cu i i ostvariti, a inace vozim sve i svasta i preko 15 marki sam vozio....
sve je to kako te potrefi postalo

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #296 : 05 Siječanj, 2012, 01:21:01 »
slazem se s valom ...
dalje za hondu : Automobil se povlače jer su primijećeni kvarovi tijekom otvaranja i zatvaranja prozora te greškama na motoru kod hibridnih modela. Iz Honde poručuju kako greške nisu još prouzročile niti jednu nesreću.
toyota se zna tasto je sranje nastalo, u americi j tojota najprodavanija i unistila je americku auto industriju pa svako malo u americi japanci imaju neka sranja kao...
svi auti imaju greske i to je normalno...
meni je i nissan i fiat pozvan na servis radi uklanjanja tvornicke greske, iako je nije bilo... nezz, po tome vidis i koliko firma drzi do kupaca...
ne kudim nikad auto nego isticem mane i prednosti... ja osobno imam svoje auto koje zelim i to cu i i ostvariti, a inace vozim sve i svasta i preko 15 marki sam vozio....
sve je to kako te potrefi postalo

je zato ti kazen da nije u redu nista udzizat u nebesa,jer je u jednon trenu na vrhu,a u drugon na dnu..

prije su auta puno bolje radena nego danas.. ja iman xantiu iz 1998 i na 210 000km je i stvarno nikad problema s njon osim jebenog ler gasa koji je potrosni materijal na francuzima ocito..a 2008 uzea peugeota 206 novog,a to je ajme majko auto,rodak uzea novog citroena monovolumena,3 ili 4 puta je isa izvanredno na servis

ima san toyotu corollu 2005 godiste uzeli je isto novu,bila je do 2008 ili 2009 u nas neznan tocno,to je bilo jebeno auto.. motor 1.6vvti 110ks po gradu normalne voznje je trosila 7 litara,otvornea cesta dvoje ljudi u autu prosjek 90-100kmh 4litre!!

80000km je bila u nas jedino su promijenjene zadnje plocice i ulje filteri naravno.. niti jedna zaruljica izgorila nije ni svitlo,ma nijedna greska i ima san priliku je ostavit sebi i prodat citroena,al su me onda jos pucale fast and the furious sheme jer san u citroena utuka u muziku ovjes felge stakla i ostali sadrzaj i onda san razmislja da to moran sve s toyoton radit,pa san reka neda mi se,a osobno nije mi ni lipa ta corolla,vise je sterilna(ni lipa ni ruzna), i jos neke sitnice su presudile da zadrzin xantiu,a kad su me prosle te pi*darije s autima,sad jos placen sta je nisan ostavia i koji jebeni idiot san..ž

al nema veze zivot ide dalje,iduce auto koje buden uzima ce bit NOVO auto,al jos neznan sta i na koju stranu gledat..o tome cu razmisljat za jedno 2-3 godine

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #297 : 05 Siječanj, 2012, 01:45:46 »
bez turbine je k**ra* od auta, dimi a ne ide, a snage nema ni na papiru, kamoli u praksi  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ma vraga nema snage, di nece trećon, more drugon :frajer:
prije koji dan san vozio duju dizl 4 brzine, cim malo pravca, izgura prjenos dokraja, bas zabava za vozit... kraj cetvrte je mozda 130-140 :drunken_smilie:

Offline Infernus

• Tržnica : (+4)
  • forumski skuteraš
  • Tjuner bez kune
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Rocky 50, Majesty180
  • Moja Kaciga: imam dopunsko
  • MojSetup: Kofer, vizir, Tucano dekica, duge gaće
  • MojSpuh: tutuz replica
« Odgovori #298 : 05 Siječanj, 2012, 01:54:31 »
u citroena utuka u muziku ovjes...

ulio si sporcki LHM?  :toothy3:
Forumska Sirotinja R/T

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #299 : 05 Siječanj, 2012, 02:19:33 »
ulio si sporcki LHM?  :toothy3:

nisan nego san kupia kineski ovjes :headbang: